Havenstadt-Wonen-op-Flakkee-woonbeurs-rotterdam
Archief

Heerlijk wonen aan het Haringvliet, op 35 minuten van Rotterdam

Havenstadt: dorps en betaalbaar wonen in een kindvriendelijke buurt

16 februari 2017-

Een uitgelezen kans op een stijlvol en betaalbaar nieuwbouwhuis, in een landelijke omgeving, op slechts 35 autominuten van Rotterdam. Dat is nieuwbouwproject Havenstadt, in Stad aan 't Haringvliet. Dit schilderachtige dorpje ligt op het schitterende eiland Goeree-Overflakkee. Daar, aan de oevers van het Haringvliet, ervaar je de rust en het prettige leefklimaat van het platteland en geniet je van de fantastische ligging aan het water. Terwijl je via de A29 zo in Rotterdam bent. Meer informatie over Havenstadt krijg je op de Woonbeurs Rotterdam + regio.

Volop voorzieningen in de directe omgeving

Rotterdam is dus uitstekend bereikbaar vanuit 'Stad', zoals de eilanders het dorpje noemen. Voor veel voorzieningen kun je echter ook in de directe omgeving terecht. Een bushalte, een jachthaven en een strandje liggen op loopafstand. En omdat Stad aan 't Haringvliet 'onder de rook' van het veel grotere Middelharnis ligt, heb je ook tal van andere voorzieningen bij de hand. Zoals winkels, horeca, basisscholen, middelbare scholen, sportclubs en een sport- en evenementencentrum. Daar bevinden zich onder meer een sporthal en een zwembad. Ook kun je er regelmatig concerten, voorstellingen en andere evenementen bezoeken. 

Eengezinswoningen vanaf 169.000 euro 

Havenstadt krijgt huizen voor nagenoeg alle doelgroepen. Ben je starter of juist al wat ouder? Ben je alleenstaand? Of heb je een (groot of klein) gezin? Het maakt niet uit. In Havenstadt vind je een huis dat bij jou past. In een heerlijke, kindvriendelijke omgeving bovendien. Ook voor zelfbouwers zijn er mogelijkheden. De prijzen zijn bijzonder aantrekkelijk, heel anders dan in de grote stad. Een prachtige eengezinswoning met tuin koop je al vanaf 169.000 euro (v.o.n.). De prijzen voor luxe tweekappers beginnen bij 239.000 euro (v.o.n.). En een zelfbouwkavel is er al vanaf 149.000 euro (v.o.n.). Het motto van het project is dan ook: 'U vraagt, wij bouwen'.

Havenstadt: dorps en kindvriendelijk

Kenmerkend voor Havenstadt is het kindvriendelijke karakter van het project. Dat komt door de landelijke ligging, én doordat er maar één toegangsweg voor auto's is. Dat geeft een veilig gevoel. Dorps wonen, met de stad in de buurt. In Havenstadt kan het.

Op Woonbeurs nog meer nieuwbouw op Goeree-Overflakkee

Havenstadt is een ontwikkeling van Wonen op Flakkee. Deze projectontwikkelaar heeft nog meer nieuwbouwprojecten op het eiland, zoals Havenkade in Middelharnis. Tijdens de Woonbeurs Rotterdam + regio, op zaterdag 18 en zondag 19 maart in het WTC aan het Beursplein 37 in Rotterdam, kun je met adviseurs van Wonen op Flakkee in gesprek over Havenstadt, Havenkade en ander aanbod. Je kunt je vooraf oriënteren via de website: wonenopflakkee.nl. De beurs is op beide dagen van 12:00 tot 17:00 uur gratis toegankelijk.

Meer nieuws