Hypotheker-hypotheekgesprek-woonbeurs-rotterdam
Archief

Op zoek naar een koophuis? De Hypotheker Rotterdam wijst je de weg

Ervaren adviseurs geven onafhankelijk hypotheekadvies. Woonbeurs Actie: 250 euro korting op adviestraject

21 februari 2017-

Je bent op zoek naar een koopwoning in Rotterdam. Een spannend en leuk proces. Misschien weet je al precies wat je woonwensen zijn en hoe die in je mogelijkheden passen. Maar misschien weet je dat nog niet en wil je meer weten over je financiële mogelijkheden. Bij De Hypotheker Rotterdam ben je hiervoor aan het juiste adres. Op de Woonbeurs Rotterdam  + regio kun je met adviseurs van De Hypotheker Rotterdam in gesprek. Kom naar de stand en ontvang 250 euro korting op een advies- en bemiddelingstraject.

Ervaren hypotheekadviseurs

Rotterdam is na Amsterdam de snelst groeiende stad van Nederland. De huizenmarkt in Rotterdam groeit en veel woningen worden sneller verkocht dan ooit. Door de stijgende huizenprijzen en de groeiende vraag naar woningen is het soms lastig om door de bomen het bos te zien. Je vraagt je misschien af hoeveel je wilt en kunt uitgeven aan een woning. Laat je daarom goed adviseren door een van onze ervaren hypotheekadviseurs. 

Een onafhankelijk hypotheekadvies

Voordat je op zoek gaat naar je ‘droomhuis’, is het aan te raden even bij De Hypotheker langs te gaan voor een onafhankelijk hypotheekadvies. De Hypotheker doet zaken met alle belangrijke geldverstrekkers van Nederland. "In ons advies stemmen we de wensen van onze klanten af op hun mogelijkheden", zegt Harpert Holtkamp van De Hypotheker. "Dat doen we met open vizier. Dus vertellen we het ook als het niet verstandig is om alles eruit te halen wat erin zit." Soms zitten er immers te grote risico’s aan het financieren van een ‘droomhuis’. Het is dan zaak om van tevoren goed vast te stellen hoeveel je maandelijks wilt uitgeven en bij welke soort hypotheek jij je het prettigst voelt. Bij De Hypotheker helpen ze je graag bij het maken van de juiste keuzes. "En dat helpt je dan weer bij je zoektocht naar een huis dat bij je past", aldus Holtkamp.

Woonbeurs Actie: 250 euro korting op adviestraject

Speciaal voor de Woonbeurs Rotterdam + regio heeft De Hypotheker Rotterdam een aantrekkelijke actie. Als je bij de stand van De Hypotheker langskomt, krijg je 250 euro korting op een compleet advies- en bemiddelingstraject. Deze actie is geldig bij De Hypotheker Rotterdam Centrum, Zuidplein, Blijdorp, Kralingen en Alexandrium. Vraag naar de actievoorwaarden bij de desbetreffende vestiging.

Vrijblijvend in gesprek op woonbeurs

Tijdens de Woonbeurs Rotterdam + regio, op zaterdag 18 en zondag 19 maart in het WTC aan het Beursplein 37 in Rotterdam, kun je vrijblijvend met adviseurs van De Hypotheker Rotterdam in gesprek. De beurs is op beide dagen van 12:00 tot 17:00 uur open. Wil je daarna doorpraten? Kom dan langs bij een van de vestigingen van De Hypotheker in Rotterdam: 

  • De Hypotheker Rotterdam Alexandrium (Grote Beer 19a)
  • De Hypotheker Rotterdam Kralingen (Oudedijk 3b)
  • De Hypotheker Rotterdam Blijdorp (Stadhoudersweg 69-71)
  • De Hypotheker Rotterdam Centrum (Westblaak 232)
  • De Hypotheker Rotterdam Zuidplein (Zuidplein 412-422)
     
  • www.hypotheker.nl
  • Stand: De Hypotheker
Meer nieuws