The-terraced-tower-rotterdam
Archief

The Terraced Tower: nieuwe aanwinst voor skyline Rotterdam

86 koopappartementen aan de Maas, met schitterend uitzicht. Start verkoop dit voorjaar

28 februari 2017-

Een nieuwe aanwinst voor de skyline van Rotterdam. Dat is The Terraced Tower, aan de Boompjes, direct aan de Maas. De naam zeg het al. The Terraced Tower onderscheidt zich door de verspringende etages met prachtige terrassen. Op de Woonbeurs Rotterdam + regio krijg je een sneak preview van dit bijzondere project. 

86 koopappartementen met schitterend uitzicht

The Terraced Tower wordt ongeveer 100 meter hoog en krijgt 344 appartementen, zowel koop als huur. De koopappartementen (86 in totaal) bevinden zich in het hogere gedeelte van het gebouw, vanaf de 23e verdieping. Alle appartementen krijgen een eigen buitenruimte met een spectaculair uitzicht. Het aanbod is zeer divers. De woonoppervlaktes variëren van zestig tot maar liefst 200 vierkante meter. Er is dus voor ieder wat wils.

Direct aan de Maas

Het gebouw staat straks aan de Boompjes, op een prominente plek direct aan de Maas. Op de begane grond komen voorzieningen, mogelijk een restaurant met een geweldig uitzicht over de rivier. Onder het complex komt een tweelaagse ondergrondse parkeergarage met ruim 200 parkeerplaatsen.

Binnenstad om de hoek

The Terraced Tower, een ontwikkeling van Provast en First Sponsor, wordt een nieuwe blikvanger in het Maritiem District. De ligging is bijzonder gunstig, met de populaire binnenstadskwartieren ‘om de hoek’. Zoals het Scheepvaartkwartier, het Lijnbaankwartier, het Witte de Withkwartier en het Laurenskwartier. Het Maritiem District is daarnaast de schakel tussen stad en haven en beschikt zelfs over een eigen jachthaventje. 

Dit voorjaar: start verkoop

De verkoop start dit voorjaar, via makelaarskantoor Ooms. Tijdens de Woonbeurs is er een sneak preview. Wil je een uitnodiging ontvangen voor de start verkoop? Meld je dan aan als belangstellende via de projectsite: www.terracedtower010.nl.

  • www.terracedtower010.nl 
  • Stand: The Terraced Tower
  • De Woonbeurs Rotterdam + regio vindt zaterdag 18 en zondag 19 maart plaats in het WTC in Rotterdam (Beursplein 37). De beurs is op beide dagen van 12:00 tot 17:00 uur geopend. De toegang is gratis. 
Meer nieuws