150 koop- en huurappartementen tussen Nieuwe Waterweg en park Roomse Duin

Appartementen in Hoek van Holland voor alle doelgroepen: van starters tot en met senioren

19 februari 2019-

Circa 150 koop- en vrije sector huurappartementen met uitzicht over de Nieuwe Waterweg en park Roomse Duin. Van Omme & De Groot gaat ze realiseren in Hoek van Holland, onder de naam Rond in de Hoek. De appartementen komen aan de Langeweg en zijn geschikt voor alle doelgroepen: van starters tot en met senioren. Op de Woonbeurs Rotterdam + regio, op zaterdag 16 en zondag 17 maart in het WTC in Rotterdam, krijg je er meer informatie over.

Appartementen van 70 tot 175 vierkante meter, verdeeld over zes gebouwen

De appartementen van Rond in de Hoek worden verdeeld over zes gebouwen van vijf tot acht bouwlagen. De grootte van de appartementen varieert van 70 tot 175 vierkante meter. Elk appartement krijgt een eigen terras en een parkeerplaats onder het gebouw. 

Veel groen, heel duurzaam

De gebouwen van Rond in de Hoek zijn prachtig gelegen aan de Langeweg in een natuurlijke omgeving. Aan de ene kant heb je zicht op de Nieuwe Waterweg, aan de andere kant op het park Roomse Duin. De natuur speelt dan ook een belangrijke rol in het ontwerp van de gebouwen, evenals duurzaamheid. Denk hierbij aan veel groen op en rondom de gebouwen, de toepassing van een duurzaam klimaatsysteem en aandacht voor CO2-reductie. Bovendien zal in de bouw gebruik worden gemaakt van 'circulaire toepassingen', zoals hernieuwd beton en dakbedekking. 

Gevarieerd aanbod voor alle doelgroepen

De komst van de appartementen is een antwoord op de toenemende vraag naar woningen in de kustplaats. "Hoek van Holland heeft de mogelijkheid een mooie vierseizoenenbadplaats te worden", zegt de Rotterdamse wethouder Bas Kurvers. "Hoek van Holland is een belangrijk deel van Rotterdam. Je kunt er Rotterdam beleven aan het strand. Een unieke kwaliteit waar de woningmarkt op in moet spelen."

Planning: start verkoop eind dit jaar

Naar verwachting start eind dit jaar de verkoop van de eerste appartementen. De verhuur volgt later, in 2020. De bouw staat gepland vanaf medio 2020. Wil je op de hoogte blijven? Ga dan naar www.rondindehoek.nl en meld je aan als belangstellende. Dan blijf je op de hoogte.

  • www.rondindehoek.nl.
  • Stand: Ooms Makelaars.
  • De Woonbeurs Rotterdam + regio vindt zaterdag 16 en zondag 17 maart plaats in het WTC in Rotterdam (Beursplein 37). De beurs is op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur geopend. De toegang is gratis.

Meer nieuws