Nº 75 Coolsingel appartementen penthouses centrum Rotterdam
Archief

Nº 75 Coolsingel: appartementen voor wie wil genieten van hartje Rotterdam

Appartementen en penthouses met royale buitenruimtes. Er is nog woningaanbod beschikbaar

10 augustus 2020-

58 luxe appartementen en penthouses met royale buitenruimtes in hartje Rotterdam. Ze zijn sinds kort in verkoop in nieuwbouwproject Nº 75 Coolsingel. De eerste appartementen zijn inmiddels toegewezen, maar er zijn nog woningen vrij. Ontwikkelaar Novaform zet het nu (medio augustus) beschikbare aanbod op een rijtje. De prijzen beginnen bij 414.500 euro (v.o.n.). 

City Apartments: terras met uitzicht op parkstrook

Aan de kant van de Sint-Luciastraat bevinden zich op de vijfde, zesde en zevende verdieping in totaal 18 City Apartments. Deze appartementen zijn geschikt voor iedereen die graag leuk en overzichtelijk wil leven. Elk appartement heeft een flinke woonkamer met open keuken, die direct verbonden is met het terras op het westen. Nog een fijn extraatje: je hebt vanaf het terras uitzicht op de parkstrook op de eerste woonlaag. Kort de specificaties:

 • Woonoppervlak: 92-110 vierkante meter.
 • Buitenruimte: 10-11 vierkante meter.
 • Verdieping: 5-7.
 • Aantal slaapkamers: 2.
 • Prijs: vanaf 414.500 euro (v.o.n.).

Promenade Apartments: uitzicht op de Coolsingel en het stadhuis

Licht en ruimte, comfort en kwaliteit. Het zijn niet de minste dingen waarmee je wordt omgeven in een Promenade Apartment, maar je went er snel aan. Want de Promenade Apartments zijn ontworpen om lekker te leven, te koken,te  relaxen of uit te kijken op de levendigheid van de Coolsingel. De 18 Promenade Apartments zijn verdeeld over de vijfde tot en met de zevende verdieping, voorzien van verdiepingshoge raampartijen en bieden tussen 111 en 124 vierkante meter leefruimte. Door de lagere ligging in het gebouw voel je de verbinding met de bruisende Coolsingel. Toch houd je je privacy. En het uitzicht mag er zijn: kijk je naar beneden, dan zie je dus de levendige Coolsingel, maar ook de parkstrook op de eerste woonlaag. Kijk je recht vooruit, dan is daar het mooie, historische stadhuis. De specificaties in het kort:

 • Woonoppervlak: 112-125 vierkante meter.
 • Buitenruimte: 10-13 vierkante meter.
 • Verdieping: 5-7.
 • Aantal slaapkamers: 2.
 • Prijs: vanaf 572.000 euro (v.o.n.).

Metropolitan Apartments: wonen met de dynamische stad om je heen

Bright lights, big city. Leven en wonen in een Metropolitan Apartment betekent onvergelijkbaar genieten van het stadsleven dat alleen Rotterdam biedt: authentiek, dynamisch en vernieuwend. In een Metropolitan Apartment omgeef je jezelf met luxe en geniet je van comfortabel leven in een huis met ruime kamers en een grote buitenruimte. Vanuit alle appartementen kijk je uit over die Rotterdamse Fifth Avenue waar je zo trots op bent. Wie wil daar nou niet aan wonen? En wie vanaf de Coolsingel naar jouw huis kijkt, raakt verwonderd door de speelse schakering van architectonische doosjes, wat een uniek beeld geeft. Is een Metropolitan Apartment te mooi om waar te zijn? Welnee, dit is Rotterdam, hier doen we wat we beloven.

 • Woonoppervlak: 98-154 vierkante meter.
 • Buitenruimte: 13-16 vierkante meter.
 • Verdieping: 8-12.
 • Aantal slaapkamers: 2-3.
 • Prijs: vanaf 687.000 euro (v.o.n.).

Penthouses: luxe, stijl, kwaliteit, klasse en ... ruimte

Je hebt groot, je hebt groter en je hebt de penthouses in N° 75 Coolsingel. Alles in en aan deze penthouses ademt luxe, stijl, kwaliteit en klasse. De gigantische woonkamers bieden een feilloos woongenot aan iedereen die zich graag verwent met rust en ruimte. En met het jaloersmakende uitzicht over de skyline van Rotterdam. De onvergelijkbare rijkdom van een gigantische woonruimte en meerdere terrassen met daktuin, maakt deze penthouses tot absolute wannahaves. Het enige klassieke aan de penthouses is de ligging op de hoogste verdiepingen. Verder is 99,9 procent van het ontwerp en de uitvoering hyperactueel. Er zijn dingen waar je van droomt. En soms kun je die dromen waarmaken. Als het dan gaat om dag en nacht genieten van vrijheid, exclusiviteit en pure weelde, dan zou je kunnen zeggen dat je niet dichter bij kunt komen dan in de penthouses van N° 75 Coolsingel. 

 • Woonoppervlak: 212-294 vierkante meter.
 • Buitenruimte: 32-270 vierkante meter.
 • Verdieping: 11-14.
 • Aantal slaapkamers: 4.
 • Prijs op aanvraag.

Belangstelling? Schrijf je in via de projectsite of bel de makelaar

Heb je interesse in een van de woningtypes N° 75 Coolsingel of wil je meer informatie? Ga dan naar de website www.75coolsingel.nl en schrijf je in voor de woning van jouw keuze. Of neem contact op met een van de makelaars via de contactpagina op de projectsite.

Nº 75 Coolsingel nieuwbouw wonen centrum Rotterdam

Nº 75 Coolsingel nieuwbouw wonen centrum RotterdamNº 75 Coolsingel wonen nieuwbouw centrum Rotterdam

Nº 75 Coolsingel nieuwbouw wonen centrum Rotterdam

Nº 75 Coolsingel nieuwbouw wonen centrum Rotterdam

Meer nieuws