Aanbod Woonbeurs Rotterdam + regio verspreid via Online Woonbeurskanaal

Beursorganisatie gaat tot in najaar door met nieuws en informatie over wonen in Rotterdam en regio

12 oktober 2020-

Nieuwbouw en zelfbouw in Rotterdam en regio, financieel advies, tips om energiezuinig(er) te wonen en informatie over regiogemeenten. Je vindt het elk jaar op de Woonbeurs Rotterdam + regio in het WTC in Rotterdam. Vanwege de coronamaatregelen gaat de 'fysieke' beurs dit jaar niet door. Daarom gaat het beursaanbod helemaal online, onder de naam Online Woonbeurskanaal Rotterdam + regio 2020. Tot in het najaar (2020) vind je via dit kanaal steeds meer nieuws en informatie over wonen in Rotterdam en regio. Wil je dat nieuws ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en volg het woonnieuws op Facebook.

Online Woonbeurskanaal: toch nieuws en informatie voor vele duizenden volgers

Aanvankelijk zou de beurs in het weekend van 21 en 22 maart plaatsvinden. Vanwege de uitbraak van het coronavirus werd het evenement uitgesteld naar zaterdag 27 en zondag 28 juni. Die datum bleek ook niet haalbaar. Het beursaanbod gaat daarom online, via deze site, de e-mailnieuwsbrief en Facebook. "Zo willen we de vele duizenden mensen die ons via onze kanalen volgen, toch de wooninformatie bieden waar ze op hadden gerekend", zegt beursorganisator Peter Kuipers.

Extra nieuws en informatie, tot in het najaar

"Maar we gaan met het Online Woonbeurskanaal meer bieden. We gaan tot in het najaar volop extra nieuws en informatie via onze kanalen verspreiden. Dus het blijft niet bij het aanbod dat op de fysieke beurs gepresenteerd zou worden. We komen met meer."

Meer nieuws