Aftrap campagne Woonbeurs met paginagrote aankondiging in De Nieuwspeper

Campagne voor Woonbeurs Rotterdam + regio begint offline en online op stoom te komen

20 februari 2019-

De campagne voor de Woonbeurs Rotterdam + regio 2019 is gestart. Zowel online (website, e-mailnieuwsbrieven en sociale media) als offline. Op woensdag 20 februari stond bijvoorbeeld in de Rotterdamse krant De Nieuwspeper een paginagrote aankondiging over de beurs. Daarmee worden zo'n 381.000 mensen bereikt. 

Superdikke beurskrant komt er nog aan

Maar het hoogtepunt van de campagne moet nog komen. In de aanloop naar de beurs, die op zaterdag 16 en zondag 17 maart in het WTC in Rotterdam plaatsvindt, worden de promotieactiviteiten steeds meer opgevoerd. Het zwaartepunt ligt kort voor het beursweekend, met onder meer een superdikke beurskrant die niet alleen via De Nieuwspeper wordt verspreid, maar ook als bijlage bij Dagblad Metro. De beurs is op 16 en 17 maart van 12.00 tot 17.00 uur gratis toegankelijk. Het WTC is te vinden aan het Beursplein 37 in Rotterdam en uitstekend te bereiken met de metro (metrostation Beurs).

De paginagrote aankondiging in De Nieuwspeper kan niet vertoond worden omdat op een van de foto's op de pagina iemand staat die niet in de publiciteit wil.

Meer nieuws