Wielewaal-nieuwbouw-woningen-Rotterdam

'Als dit mijn buren worden, wil ik in de Wielewaal wonen'

Wonen in een gezellige buurt met karakteristieke huizen en overweldigend groen

9 oktober 2020-

Hallo buurman! Dag buurvrouw! In de Wielewaal in Rotterdam-Zuid leer je elkaar kennen nog vóór je er woont. De Wielewaal ademt rust en ruimte. Vriendelijke nieuwbouwhuizen in een oase van groen, met grote gazons, volwassen bomen, haagjes, kleurrijke heesters, geurende bloesems en pergola’s vol rozen tegen de gevels. Hier vier je de lente, de herfst, de winter en de zomer. Hier leef je vaker buiten en woon je heerlijk vrij. Hier hoor je zingende vogels en ruik je de geur van vers gemaaid gras en van koffie in de voortuin. En je kunt nu al meebouwen aan de buurt. Welkom in de Wielewaal. Hier zijn we allemaal anders en allemaal onszelf. Allemaal Wielewaal.

In de Wielewaal kies je een manier van leven

In de Wielewaal in Rotterdam-Zuid bouwt ontwikkelaar BPD samen met de bewoners, huidige en nieuwe, aan een mooie en gezellige buurt. In de Wielewaal koop je een aandeel in de wijk, krijg je een huis en kies je een manier van leven. Bouw je ook mee aan de buurt waar je straks misschien gaat wonen? Kom gezellig buurten in het Wielewaalhuis of online bij www.hetwielewaalhuis.nl. En ontdek waarom een belangstellende laatst al zei: "Als dit mijn buren worden, wil ik ook in de Wielewaal wonen." Of meld je alvast aan voor de tuinclub. In de Wielewaal komt een deeltuin, maar nu is er bij het Wielewaalhuis al een voorbeeldtuin waar je kunt zien dat de Wielewaal straks nog groener en kleurrijker wordt.

Vriendelijke architectuur in overweldigend groen 

De Wielewaal krijgt een eigen Wielewaal-architectuur; een vriendelijke uitstraling, warme materialen en een open karakter vol klimrozen aan de gevel. Het geeft de Wielewaal een eigen identiteit, brengt eenheid en is heel herkenbaar. In de Wielewaal komen eengezinswoningen, tweekappers en vrijstaande woningen, maar ook appartementen in verschillende prijsklassen. Huur én koop. Sociale en vrije sector. Wil je weten wanneer de woningen in verkoop komen en wat de planning van de bouw is? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via www.nieuwbouw-dewielewaal.nl. Dan blijf je op de hoogte.

Word nu al Wielewaaler!

Wil je nu al meebouwen aan de buurt, weten wat er speelt en deel uitmaken van wat er allemaal gebeurt in de Wielewaal. Check dan in bij het Online Wielewaalhuis. Klik rechts bovenin, op ‘inschrijven’ en meld je aan. Gefeliciteerd! Je bent een Wielewaaler.

Wielewaal-nieuwbouw-woningen-Rotterdam

Wielewaal-nieuwbouw-woningen-Rotterdam

Wielewaal-nieuwbouw-woningen-Rotterdam

Wielewaal-nieuwbouw-woningen-Rotterdam

Wielewaal-nieuwbouw-woningen-Rotterdam

Meer nieuws