Ambachts Lint, Hendrik Ido Ambacht; Slinger van ontmoetingen

8 maart 2023-

Middenin het hart van Hendrik-Ido-Ambacht komt het project Ambachts Lint; 80 woningen voor senioren en starters.

In het huidige voorlopig ontwerp is het woningaanbod verdeeld over twee appartementengebouwen en aantrekkelijke patiobungalows. De woningen grenzen allemaal aan de autovrije parkzone, waardoor er een fraai nieuw landschap ontstaat. Op het gemeenschappelijke dakterras en in de binnentuin en huiskamer worden de bewoners uitgenodigd om elkaar te ontmoeten. 

Het huidige ontwerp van Ambachts Lint biedt een breed aanbod van verschillende woningtypes, van compacte tot ruime appartementen, riante penthouses en levensloopbestendige patiobungalows.

Alle gemakken voor jong en oud
Ambachts Lint ligt middenin het centrum van Hendrik-Ido-Ambacht, met alle faciliteiten in de nabije omgeving. Winkelcentrum De Schoof ligt direct naast het plan. De plek voor de dagelijkse boodschappen met een breed aanbod van winkels, horeca en zorgvoorzieningen. 

Welzijn en Duurzaam
Ambachts Lint wordt gebouwd met oog voor het welzijn van de bewoners en aandacht voor de natuurlijke omgeving. Het ontwerp is zo gemaakt dat het gezond leven en dagelijkse ontmoetingen stimuleert. 

In het park wordt rekening gehouden met de biodiversiteit door inheemse planten en waterberging toe te passen. Daarnaast zijn de woningen natuurlijk gasloos en energiezuinig. En worden er bij de bouw duurzame en circulaire materialen gebruikt.

Op de hoogte blijven?
Meld u dan aan voor onze nieuwbrief: www.ambachtslint.nl 
Wij houden u dan verder op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Meer nieuws