Anke Bodewes Makelaardij: zakelijk, persoonlijk en op maat

Een steady team met veel ervaring en echte aandacht voor opdrachtgevers

8 februari 2019-

Van ‘gymjuf tot makelmeid’. Dat is in een notendop het verhaal van Anke Bodewes. Ooit opgeleid tot gymjuf, rolde zij 35 jaar geleden het vak van makelaar in. Nu staat haar makelaarskantoor (Anke Bodewes Makelaardij) 'als een huis'. In al die jaren heeft ze veel kennis en ervaring opgedaan. Mede door bestuursfuncties bij onder meer de NVM en advieswerk voor gemeenten. Met als werkgebied vooral Schiedam en Rotterdam onderscheidt het kantoor zich volgens Anke door de zakelijke én persoonlijke benadering, de duidelijke afspraken en de wil om maatwerk toe te passen. Op de Woonbeurs Rotterdam + regio kun je nader kennismaken.

Anke Bodewes Makelaardij: een steady team, van alle markten thuis

35 jaar ervaring als makelaar hou je niet voor jezelf. Anke coacht haar mensen dan ook op weg naar de toekomst. Ze deelt het eigenaarschap van het kantoor met Cindy van Veen en Linda van Ooijen Knook. Niet alleen de drie eigenaren, ook de binnendienst vormt een steady team met veel ervaring. Het kantoor houdt zich dan ook bezig met tal van facetten van het makelaarsvak: woningen, bedrijfsmatig vastgoed, verkoop, aankoop, verhuur, aanhuur en taxaties. Anke Bodewes Makelaardij is ook een nieuwbouwspecialist. Het kantoor kan worden ingeschakeld voor het hele traject, van advies tot verkoop. 

Echte aandacht voor de opdrachtgevers

"Een gevoel van persoon tot persoon is belangrijk", zegt Anke over de werkwijze van haar kantoor. "Wij willen graag een prettig gevoel hebben bij degene voor wie we ons gaan inzetten. Onze kracht zit hem – denken wij – in de zakelijke maar toch persoonlijke benadering. In de heldere communicatie zonder addertjes onder het gras. En in duidelijke afspraken, waarbij we altijd maatwerk toepassen. Kwaliteit gaat voor kwantiteit. Eigenlijk gaat het om één woord: aandacht. Echte aandacht voor onze opdrachtgevers." 

  • www.ankebodewes.nl.
  • www.funda.nl (voor ervaringen van klanten met Anke Bodewes Makelaardij).
  • Stand: Anke Bodewes Makelaardij.
  • De Woonbeurs Rotterdam + regio vindt zaterdag 16 en zondag 17 maart plaats in het WTC in Rotterdam (Beursplein 37). De beurs is op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur geopend. De toegang is gratis.
Meer nieuws