Hefkwartier-appartementen-fase-X-Rotterdam

Appartementen en penthouses Hefkwartier fase X nog dit jaar in verkoop

Wonen met uitzicht op de Maas en De Hef, nabij alles wat Rotterdam zo leuk maakt

14 november 2021-

Wil jij wonen in Rotterdam, met de stad aan je voeten? Dan is de laatste fase van nieuwbouwproject Hefkwartier (fase X) iets voor jou. Dit gebouw, op de hoek van de Oranjeboomstraat en de Nassaukade, krijgt appartementen en penthouses. Je hebt hier een geweldig uitzicht over de stad. En je woont ook nog eens hartstikke dicht bij alle winkels en culturele instellingen in het stadscentrum en op de Wilheliminapier. Bijzonder: je woont aan de Maas, met de karakteristieke oude spoorbrug De Hef in het zicht.

Hefkwartier: een stadswijk voor iedereen

Het Hefkwartier ligt midden in Rotterdam, ingeklemd tussen de twee stadsiconen De Hef en De Brug (Unilever gebouw). Het is een van de laatste plekken in Rotterdam waar behalve appartementen ook eengezinswoningen en herenhuizen zo dicht bij de Maas verrijzen. Deze nieuw stadswijk telt straks circa 300 woningen en de mix maakt het Hefkwartier geschikt voor iedere stadsliefhebber: van single tot gezin en van jong tot oud. In fase X, de afronding van het project, gaat het dus om appartementen en penthouses.  

Appartementen Hefkwartier fase X: vanaf circa 395.000 euro

De woonoppervlaktes daarvan variërend van circa 78 tot 119 vierkante meter. De woningen worden opgeleverd met een complete keuken, een fraaie badkamer, vloerverwarming en vloerkoeling en een eigen terras of balkon. Een deel van de appartementen beschkt over een eigen parkeerplaats. De prijzen lopen uiteen van ongeveer 395.000 tot 699.500 euro (v.o.n.). De verkoop start binnenkort, naar verwachting nog dit jaar (2021). 

Interesse?

Heb je belangstelling voor een appartement in Hefkwartier fase X? Meld je dan nu aan via de projectsite, dan blijf je op de hoogte en hoor je vanzelf wanneer de verkoop start.

Meer nieuws