Baan Tower: where everyday life is exceptional

Beursstand Baan Tower ingericht als woonkamer met spectaculair uitzicht

23 februari 2019-

Hoe zou het zijn om in de 150 meter hoge Baan Tower in Rotterdam te wonen? Een begin van een antwoord krijg je op de Woonbeurs Rotterdam + regio, op zaterdag 16 en zondag 17 maart in het WTC in Rotterdam. De stand met informatie over deze slankste woontoren van Europa is namelijk vormgegeven als woonkamer in een van de hoger gelegen appartementen. Ook de gigantische raampartijen, met de fantastische vergezichten, ontbreken niet.

Ruimtelijk wonen: van ruim tot compact

Achter de natuurstenen gevel van Baan Tower tref je een gevarieerd woningaanbod met een uiterst bijzondere woonkwaliteit. De karakteristieke royale raampartijen van Baan Tower zijn ongeëvenaard in Rotterdam en garanderen vanuit ieder vertrek een verbluffend uitzicht. Met een verdiepingshoogte van maar liefst 2,75 meter en de uitbundige lichtinval is elk appartement, ruim of compact, uniek. Dit wordt gecombineerd met een royale entree, talloze services, optimale plattegronden, fraai en hoogwaardig materiaal- en kleurgebruik en een uitgekiend shared mobility programma. Nagenoeg alle appartementen beschikken over een balkon. Vloerverwarming en -koeling zijn standaard.

Baan Tower: ideale ligging, in centrum Rotterdam

Met zijn slanke vorm en hoogte van 150 meter wordt nieuwbouwproject Baan Tower een nieuw icoon in de skyline van Rotterdam. Het gebouw, een ontwerp van architectenbureau Powerhouse Company, komt op een ideale plek: in het Baankwartier, in het centrum van de stad. De bruisende Witte de Withstraat ligt om de hoek. Het Museumkwartier en alle denkbare stedelijke voorzieningen liggen eveneens binnen handbereik. Op loopafstand stroomt de Nieuwe Maas. In de omgeving liggen bovendien metrostation Beurs en diverse tramhaltes, waardoor de bereikbaarheid met het openbaar vervoer uitstekend is.

  • www.baantower.nl.
  • Stand: RED Company | Martens | Being Development.
  • De Woonbeurs Rotterdam + regio vindt zaterdag 16 en zondag 17 maart plaats in het WTC in Rotterdam (Beursplein 37). De beurs is op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur geopend. De toegang is gratis.

Meer nieuws