Baan Tower: wonen in de slankste woontoren van Europa!

Nieuw icoon in centrum Rotterdam, met appartementen van 50 tot 330 vierkante meter

13 februari 2019-

150 meter elegantie. Dat is nieuwbouwproject Baan Tower, een iconische toevoeging aan de skyline van Rotterdam. Deze bijzondere verschijning met gigantische raampartijen wordt de slankste woontoren van Europa. Het gebouw komt in het Baankwartier. Dit nu nog rauwe stukje binnenstad tussen de Coolsingel en het Scheepvaartkwartier wordt in de komende jaren de nieuwe hotspot van Rotterdam. De appartementen gaan later dit jaar in verkoop. Op de Woonbeurs Rotterdam + regio kun je met het verkoopteam in gesprek en je alvast inschrijven als belangstellende.

Ruimtelijk wonen: van ruim tot compact

Achter de natuurstenen gevel van Baan Tower tref je een gevarieerd woningaanbod met een uiterst bijzondere woonkwaliteit. De karakteristieke royale raampartijen van Baan Tower zijn ongeëvenaard in Rotterdam en garanderen vanuit ieder vertrek een verbluffend uitzicht. Met een verdiepingshoogte van maar liefst 2,75 meter en de uitbundige lichtinval is elk appartement, ruim of compact, uniek. Dit wordt gecombineerd met een royale entree met talloze services, en met optimale plattegronden, fraai en hoogwaardig materiaal- en kleurgebruik en een uitgekiend shared mobility programma. Nagenoeg alle appartementen beschikken over een balkon. Vloerverwarming en -koeling zijn standaard.

Baan Tower: Ideale ligging, in hartje Rotterdam

Het gebouw, een ontwerp van architectenbureau Powerhouse Company, komt op een ideale plek: in het Baankwartier, in het centrum van Rotterdam. De bruisende Witte de Withstraat ligt om de hoek. Het Museumkwartier en alle denkbare stedelijke voorzieningen liggen eveneens binnen handbereik. Op loopafstand stroomt de Nieuwe Maas. In de omgeving liggen bovendien metrostation Beurs en diverse tramhaltes, waardoor de bereikbaarheid met het openbaar vervoer uitstekend is.

  • www.baantower.nl.
  • Stand: RED Company | Martens | Being Development.
  • De Woonbeurs Rotterdam + regio vindt zaterdag 16 en zondag 17 maart plaats in het WTC in Rotterdam (Beursplein 37). De beurs is op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur geopend. De toegang is gratis.

Meer nieuws