Bay House appartementen Rotterdam aan het water
Archief

Bay House, luxe appartementen in het Rotterdam Rijnhaven District

Wonen aan het water in Rotterdam. Nog appartementen beschikbaar. Bouw gestart

12 augustus 2020-

Het wordt dé 'place to be' in de Maasstad: het Rotterdam Rijnhaven District. Niet alleen vanwege de imposante torens en (voormalige) havengebouwen, maar ook vanwege alle hotspots van Katendrecht en de Wilhelminapier. Zoals restaurants, hotels, theaters, filmzalen en winkels. Tussen al dat stedelijk vertier kun je fantastisch wonen aan het water. Zoals in nieuwbouwproject Bay House, dat circa 88 koopappartementen en 22 huurappartementen telt. Allemaal met een buitenruimte, van waaraf je uitkijkt op de skyline van Rotterdam. Bijzonder aan Bay House is onder meer het gemak van de conciërge service. 

Appartementen in Rotterdam, van 87 tot 1.000 (!) vierkante meter

Bay House biedt verschillende soorten appartementen. Flink wat appartementen zijn inmiddels verkocht, maar er is nog aanbod beschikbaar. Het gaat om woningen van circa 87 tot 178 vierkante meter, aan het water en met een buitenruimte. Per appartement zijn meerdere parkeerplaatsen te koop in de ondergelegen garage. Voor wie nog meer woonruimte en exclusiviteit wil, biedt Bay House ook mogelijkheden. In het project zijn nog twee penthouses (van 240 en zelfs 344 vierkante meter) met riante buitenruimtes beschikbaar. En dan is er nog The Box, in het hart van het gebouw. Daarin heb je, verdeeld over vier lagen, maar liefst 1.000 (!) vierkante meter woongenot. Ook beschik je over een terras van 55 vierkante meter. The Box is helemaal naar eigen wens in te delen. De prijs van The Box is op aanvraag. De koopsommen van de overige appartementen variëren van 516.000 tot 1.050.000 euro (v.o.n.). De prijzen van de penthouses liggen daar nog boven. 

Bouw gestart. Schrijf je in via de woningzoeker

De bouw van Bay House, een project van Frame Vastgoed, is volop bezig. De nog beschikbare appartementen worden casco opgeleverd. Afhankelijk van het stadium waarin de bouw zich bevindt, zijn bij de aankoop meer- en minderwerkopties bespreekbaar. Heb je interesse? Kijk dan in de woningzoeker op de projectsite voor het actueel beschikbare aanbod en schrijf je in voor de woning van jouw keuze. 

Bay House: robuust en elegant

Architect Joke Vos is al ruim twintig jaar betrokken bij de Kop van Zuid en Katendrecht. Het ontwerp voor Bay House is van haar hand. "Met Bay House streven we stoere elegantie na", zegt ze. "Vandaar het robuuste uiterlijk met een lichte kleur. Het gevelpatroon, rechthoekig met brede muurdelen tussen de gevelopeningen, is uitgevoerd in een betoncomposiet. Het gebouw is net zo hoog als de havengebouwen, maar dan voorzien van glazen puien. Ik kan mij al goed voorstellen hoe dit eigenzinnige gebouw straks aan de Rijnhavenkade staat. Het zal een prettige afwisseling vormen met de torens van de Wilhelminapier."

Bay House appartementen Rotterdam koop

Bay House appartementen Rotterdam koop en huur

Bay House appartementen Rotterdam koop

Meer nieuws