Bentwijck (Benthuizen): Een wijk voor jong en oud

8 maart 2023-

Wat nu nog een leeg weiland is, wordt straks een geheel nieuwe wijk. Benthuizen wordt met de ontwikkeling van Bentwijck ongeveer 200 nieuwe woningen rijker. Naast de circa 150 koopwoningen komen er 54 sociale huurwoningen. Tevens wordt er door de gemeente een Brede School gerealiseerd.

De nieuwe wijk is ruim van opzet en ontmoeten staat centraal. Bentwijck wordt een wijk voor jong en oud. Er komt een gevarieerd woningaanbod, het woningprogramma bestaat uit vrijstaande woningen, twee-onder-één kapwoningen, eengezinswoningen en levensloopbestendige woningen. Fase 1 is inmiddels volledig verkocht of onder optie. Momenteel zijn we druk bezig met de voorbereiding voor de verkoop van de volgende fase. 

Bentwijck gaan we verkopen in 3 fasen. Fase 1 is inmiddels in verkoop en grotendeels onder optie of verkocht. Momenteel zijn we druk bezig met de voorbereiding voor de verkoop van fase 2. Deze fase gaat binnenkort in verkoop.

  • Interesse in dit project? Schrijf u in via onze website www.Bentwijck.nl/interesse en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen. Naar de Woonbeurs? Breng dan ook en bezoekje aan onze stand!

Meer nieuws