Bernini - Prinsenland - Rotterdam - BOUW GESTART!

1 februari 2023-

Direct aan en zelfs grotendeels in de Prinsenplas gelegen bouwt Nederlandse Bouw Unie de iconische woontoren Bernini Rotterdam. Het twintig woonlagen tellende gebouw biedt straks een adembenemend uitzicht op de skyline van Rotterdam. Het alzijdige en kenmerkende gebouw omvat 72 koopappartementen met PV-panelen in de gevel en op het dak. Dit maakt de toren nóg unieker én energiezuiniger. Elke woonlaag telt twee, drie of vier appartementen met royale buitenruimtes. In totaal zijn er dertien basiswoningtypen, zodat Bernini Rotterdam een breed woningaanbod kent.

Uniek én energiezuinig

Het woonoppervlak ligt tussen de 88 en maar liefst 216 m2. De verdiepingshoge raampartijen bieden prachtig uitzicht over het centrum van Rotterdam en het Prinsenpark. Winkels en openbaar vervoer zijn lopend binnen minuten bereikbaar. In de parkeerkelder krijgen bewoners het exclusieve gebruiksrecht voor minstens één parkeerplaats. Een ingenieus parkeerliftsysteem maakt het ook mogelijk zogenoemde stapel parkeerplaatsen te creëren. De semi-openbare dektuin loopt getrapt af naar het water en krijgt rijke beplanting met diverse verblijfsplekken. Dit maakt het echt een verlengstuk van de privé-buitenruimte voor bewoners. Bernini Rotterdam is een ware topplek! Er zijn nog enkele appartementen te koop. Prijzen vanaf € 480.000,- v.o.n. Hier wilt u wonen!

  • Heeft u nog vragen? Kijk op www.berninirotterdam.nlbel 010-2582900 of breng een bezoek aan onze stand op Woonbeurs Rotterdam.
Meer nieuws