betaalbare-koopwoningen-Rotterdam-Woonstad

16 MAART OP WOONBEURS ROTTERDAM! Betaalbare koopwoningen vanaf circa 200.000 euro in Rotterdam, ideaal voor starters

Mooie kans voor jonge Rotterdammers die graag in hun stad willen blijven wonen

1 maart 2024-

Wist je dat woningcorporatie Woonstad Rotterdam ook koopwoningen heeft? En dat dit woningen zijn met prijzen vanaf circa 200.000 euro (k.k.), die dus bereikbaar zijn voor starters? Het gaat om woningen en appartementen van verschillende groottes en in verschillende prijsklassen, in de bestaande bouw, met twee of drie slaapkamers. Op de Woonbeurs Rotterdam + regio vertellen de makelaars van Woonstad Rotterdam je er alles over.

Kans voor jonge Rotterdammers die in de stad willen blijven wonen

De woningen bevinden zich verspreid door Rotterdam. Dankzij de aantrekkelijke vanaf-prijzen bieden ze een mooie kans voor jonge Rotterdammers die het huis uit willen en heel graag in hun eigen stad willen blijven wonen.

Meer weten?

Welke woningen beschikbaar zijn, verandert regelmatig. Bij de stand van Woonstad Rotterdam op de Woonbeurs kun je over het actuele aanbod in gesprek met de makelaars van de corporatie.

  • www.woonstadrotterdam.nl (voor een overzicht van de koopwoningen van Woonstad Rotterdam vanaf ongeveer 200.000 euro (k.k.) in Rotterdam).
  • De Woonbeurs Rotterdam + regio is op zaterdag 16 maart (2024) van 10:00 tot 16:00 uur in het WTC aan het Beursplein in Rotterdam. De toegang is gratis.
Meer nieuws