Bij de Watertoren: heerlijk wonen aan het water van de Dordtsche Kil

Woningen voor alle leeftijden en doelgroepen, aan de rand van rustiek 's-Gravendeel

16 februari 2019-

Heerlijk wonen aan de rand van een rustiek dorp, bij een rivier en met veel ruimte om je heen. Het kan straks in nieuwbouwplan Bij de Watertoren aan de Dordtsche Kil in 's-Gravendeel. Het plan ontleent zijn naam aan dé blikvanger in het gebied: de oude watertoren van 's-Gravendeel. Het aanbod wordt divers: tweekappers, herenwoningen, rijwoningen, semi-bungalows, benedenwoningen, bovenwoningen, appartementen en zelfbouwkavels. Een plan dus voor alle doelgroepen en leeftijden. Op de Woonbeurs Rotterdam + regio, op zaterdag 16 en zondag 17 maart in het WTC in Rotterdam, kom je er alles over te weten.

Bij de Watertoren: prachtige locatie, veel variatie, veel wooncomfort en duurzaam

Niet alleen de prachtige locatie en de variatie in het woningaanbod maken Bij de Watertoren erg aantrekkelijk. Ook de architectuur en het comfort spreken mensen aan. De architectuur zorgt ervoor dat het woonplan naadloos past in zijn omgeving. En het comfort is gewaarborgd door de vloerverwarming, de goede isolatie en de uitstekende ventilatie. Extra mooi: je draagt nog bij aan een duurzame wereld ook. Alle woningen worden immers uitgerust met een warmtepomp. Ze zijn dan ook helemaal gasloos. Alle woningen, inclusief de zelfbouwkavels, zijn donderdag 28 februari in verkoop gegaan. Ze zullen dus ook tijdens de Woonbeurs in verkoop zijn. De appartementen gaan medio april (2019) in verkoop.

Nu in verkoop: 53 woningen in allerlei varianten, 8 zelfbouwkavels

  • 4 ruime twee-onder-één-kap woningen van 6 meter breed, met woonoppervlaktes van circa 164 en 177 vierkante meter;
  • 15 royale herenwoningen van 6 meter breed, met woonoppervlaktes van circa 146, 150 en 153 vierkante meter;
  • 7 rijwoningen van 5,1 meter breed, met woonoppervlaktes van circa 123 en 127 vierkante meter;
  • 5 semi-bungalows van 5,4 meter breed, met woonoppervlaktes van circa 105 en 109 vierkante meter;
  • 11 benedenwoningen van 5,7 meter breed, met woonoppervlaktes van circa 58 vierkante meter;
  • 11 bovenwoningen van 5,7 meter breed, met woonoppervlaktes van circa 85 en 86 vierkante meter;
  • 8 zelfbouwkavels van circa 480 tot 590 vierkante meter.

Medio april in verkoop: 19 appartementen

Bij de Watertoren, een project van Weboma, krijgt ook 19 appartementen. Die gaan medio april in verkoop. De appartementen komen in een gebouw met 6 woonlagen. Op de begane grond bevinden zich bergingen en parkeerplaatsen. Op de eerste, tweede, derde en vierde woonlaag vind je steeds 4 appartementen van circa 122, 123 en 136 vierkante meter. Op de vijfde woonlaag worden 2 appartementen van circa 156 vierkante meter gerealiseerd. En op de zesde woonlaag komt een geweldig groot penthouse, met een woonoppervlak van circa 252 vierkante meter.

  • www.bijdewatertorenwonen.nl.
  • Stand: Weboma.
  • De Woonbeurs Rotterdam + regio vindt zaterdag 16 en zondag 17 maart plaats in het WTC in Rotterdam (Beursplein 37). De beurs is op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur geopend. De toegang is gratis.

Meer nieuws