Blinq. (Capelle aan den IJssel): een buurt waar wonen ontmoeten, verbinden en bewegen centraal staan

8 maart 2023-

Op de locatie van Blinq. lag bijna een halve eeuw het zwembad De Blinkert, waar ontelbare Capellenaren hebben gezwommen. Vanaf hier tref je op links bruisend Rotterdam, en rechts de polder. Gouda en Dordrecht zijn maar een half uurtje rijden, Den Haag en Utrecht liggen op 40 minuten afstand. En dan vind je ook nog eens de Hollandsche IJssel en de Nieuwe Maas in je ‘achtertuin’! Een boodschap doen, lekker ‘terrassen’, sporten zo vaak je wilt, met de metro op pad en heerlijk de natuur in… of de stad. Vanaf Blinq. heb je alles binnen handbereik.

De verkoop is in volle gang

In totaal komen er 4 appartementsgebouwen – drie laag, één hoog –, in een uniek landschapsontwerp, met ‘groen’ in de hoofdrol. De vele, mooie herinneringen aan het zwembad worden op een creatieve manier levend gehouden. Kom straks thuis en wandel langs het verdiepte speelplein, dat oogt als een zwembadvloer, naar de tribune, waar je lekker kunt zitten. De glooiende ligweides van vroeger vind je nu in de vorm van een dektuin die het dak van de stallingsgarage vormt en als het ware om de gebouwen heen is gedrapeerd. Zie jij het wel zitten om in een buurtje te wonen waar ontmoeten, verbinden en bewegen centraal staan? Spring in het diepe en laat je verleiden door één van de 24 verschillende typen appartementen in Blinq.  De verkoop is in volle gang. Er zijn echter nog verschillende typen appartementen in De Hoge beschikbaar!

De Hoge is zichtbaar vanaf ver en daarmee de eyecatcher van Blinq. Het gebouw telt maar liefst 16 verdiepingen waarover de appartementen (inclusief 2 penthouses) zijn verdeeld. Met haar ligging tussen de groenzone en de groene dektuin voel je je hier heerlijk vrij. Woon je laag, dan ben je verbonden met de natuur waarin je woont. Woon je hoog, dan kijk je uit tot aan de stad en de polder. 

  • Alles weten over Blinq.? Alle informatie is terug te vinden op de projectwebsite. Natuurlijk staan we ook voor je klaar op onze stand op 11 maart!

Meer nieuws