Bolderkade - Ouderkerk aan den IJssel

15 februari 2023-

Aan de Hollandsche IJssel zullen 42 appartementen gerealiseerd worden. Uitzicht op de rivier of op de uitgestrekte polder van de Krimpenerwaard. Dat is wonen in de Bolderkade in Ouderkerk aan den IJssel!

Ruim, compleet én gasloos!

De appartementen variëren in grootte van 60 m2 tot 174 m2, worden uitgevoerd met een compleet ingerichte toilet- en badkamer, mooi balkon, eigen berging en privé parkeerplaats.
Stelt u zich eens voor, alles heerlijk nieuw. En met het nieuwste van het nieuwste. Geen gas meer in uw woning maar verwarming en koeling door uw warmtepomp. Altijd overdekt parkeren op uw eigen gereserveerde parkeerplaats. En dan zijn we nog niet in de woonkamer en op het balkon geweest. Altijd een wijds uitzicht over de Krimpenerwaard of over de Hollandse IJssel en polder Hitland. In het ontwerp is bewust gekozen voor heel ruime balkons als verbinding tussen buiten en binnen. Of wat te denken van het Villeroy en Boch sanitair.
Te veel om op te noemen! Prijzen vanaf EUR 280.000,= v.o.n. – EUR 775.000,= v.o.n.

  • Interesse? Kijk op www.bolderkade.nl voor meer informatie, bel ons op 0180-530000 of bezoek onze stand op de Woonbeurs.
Meer nieuws