Buitengewoon: dorps wonen en stads leven in Westergouwe (Gouda)

Een charmant dorp in de stad, met meer groen dan steen, aan een bereikbare kant van Gouda

23 juni 2020-

27 royale en energieneutrale woningen aan het water, met een verhoogd terras, een goede zonligging en een vrij uitzicht van 65 meter. Ontdek de schitterende Poldervilla’s van nieuwbouwproject Buitengewoon in nieuwbouwbuurt Westergouwe in Gouda. Deze woningen krijgen, mede dankzij een uitbouw, een woonoppervlak van 165 tot maar liefst 181 vierkante meter. De platte daken op de tweede verdieping zorgen voor nog meer ruimtegevoel. Het is de verwachting dat de verkoop in het derde kwartaal van dit jaar (2020) start. De prijzen beginnen bij 480.000 euro (v.o.n.).

Poldervilla's Buitengewoon: heerlijke woningen, voor het hele gezin
De vele vierkante meters, het vrije uitzicht en de riante tuinen op het zuidwesten maken van de Poldervilla's heerlijke woningen om in te leven én te genieten, voor het hele gezin. De belangrijkste kenmerken op een rijtje: 

  • Een verhoogd terras op het zuidwesten met 65 meter vrij uitzicht
  • Compleet opgeleverd, inclusief luxe Siematic-keuken met Siemens inbouwapparatuur en inclusief fraaie badkamer (en toilet) met Villeroy & Boch sanitair
  • Volop wooncomfort, dankzij vloerverwarming en vloerkoeling
  • Parkeren op eigen terrein
  • Veel groen en alle voorzieningen dicht bij huis
  • Prijzen vanaf 480.000 euro (v.o.n.).

Voorzieningen om de hoek

Buitengewoon is een project in Westergouwe, een woonbuurt die zich in sneltreinvaaart ontwikkelt tot een gebied waarin alles voorhanden is. Westergouwe heeft en krijgt tal van eigen voorzieningen, waarvan de eerste er al zijn. Denk aan een kindcentrum (De Ontdekkingsreizigers) met een kinderdagverblijf en een basisschool, een dierenkliniek en een gezondheidscentrum. Daarnaast heeft supermarktketen Albert Heijn zijn eerste circulaire supermarkt geopend in Westergouwe.

Stadscentrum Gouda dichtbij, ook niet ver van Rotterdam

Of je nu in Rotterdam, Utrecht of Den Haag moet zijn, dankzij de gunstige ligging en de goede verbindingen met het openbaar vervoer ben je binnen 20 minuten in het centrum van Rotterdam of Den Haag, en in 35 minuten in hartje Utrecht. Vanuit Goudse Laan is het bovendien slechts 10 minuten fietsen naar de gezellige en historische stadskern van Gouda.

Interesse? Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws

Heb je belangstelling voor een woning in Buitengewoon? Meld je dan aan als belangstellende via de projectsite, dan blijf je op de hoogte. Het is de verwachting dat het project in het derde kwartaal van dit jaar (2020) in verkoop gaat.

Meer nieuws