Buitengewoon-eengezinswoningen-Westergouwe-Gouda
Archief

Buitengewoon: dorps wonen, stads leven in Westergouwe (Gouda)

Een plek met meer groen dan steen met een adembenemend vrij uitzicht en een goede zonligging

8 september 2020-

27 royale en energieneutrale woningen aan het water, met een verhoogd terras, een goede zonligging en een vrij uitzicht van 65 meter. Ontdek de schitterende Poldervilla’s van nieuwbouwproject Buitengewoon in nieuwbouwbuurt Westergouwe in Gouda. Deze woningen krijgen, mede dankzij een uitbouw, een woonoppervlak van 165 tot maar liefst 181 vierkante meter. De platte daken op de tweede verdieping zorgen voor nog meer ruimtegevoel. Fase 1 van Buitengewoon is sinds 21 juli in pre-sale. Inmiddels zijn alle Poldervilla’s in die fase gereserveerd. Op 17 september is fase 2 met 9 vergelijkbare woningen in pre-sale gegaan. Tijdens de pre-sale periode kun je voorrang krijgen als de verkoop echt start. Ook kun je alvast een woning reserveren. Bekijk het nieuwe woningaanbod op de projectsite.

Poldervilla's Buitengewoon: heerlijke woningen, voor het hele gezin

De vele vierkante meters, het vrije uitzicht en de riante tuinen op het zuidwesten maken van de Poldervilla's heerlijke woningen om in te leven én te genieten, voor het hele gezin. De belangrijkste kenmerken op een rijtje: 

  • Een verhoogd terras op het zuidwesten met 65 meter vrij uitzicht.
  • Compleet opgeleverd, inclusief luxe SieMatic-keuken met Siemens inbouwapparatuur en inclusief een fraaie badkamer (en toilet) met Villeroy & Boch sanitair.
  • Volop wooncomfort, dankzij vloerverwarming en vloerkoeling.
  • Parkeren op eigen terrein.
  • Veel groen en alle voorzieningen dicht bij huis.

Voorzieningen om de hoek

Buitengewoon is een project in Westergouwe, een woonbuurt die zich in sneltreinvaart ontwikkelt tot een gebied waarin alles voorhanden is. Westergouwe heeft en krijgt tal van eigen voorzieningen, waarvan de eerste er al zijn. Denk aan een kindcentrum (De Ontdekkingsreizigers) met een kinderdagverblijf en een basisschool, een dierenkliniek en een gezondheidscentrum. Daarnaast heeft supermarktketen Albert Heijn zijn eerste circulaire supermarkt geopend in Westergouwe.

Uitstekende ligging

Of je nu in Rotterdam, Utrecht of Den Haag moet zijn, dankzij de gunstige ligging en de goede verbindingen met het openbaar vervoer ben je binnen 20 minuten in het centrum van Rotterdam of Den Haag, en in 35 minuten in hartje Utrecht. Vanuit Buitengewoon is het bovendien slechts 10 minuten fietsen naar de gezellige en historische stadskern van Gouda.

Fase 2 nu in pre-sale. Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws

Fase 1 van Buitengewoon is sinds 21 juli in pre-sale. Inmiddels zijn alle Poldervilla’s gereserveerd. Op 17 september is Buitengewoon fase 2 (met 9 vergellijkbare woningen) in pre-sale gegaan. Tijdens de pre-sale periode kun je voorrang krijgen als de verkoop echt start. Ook kun je alvast een woning reserveren. Kijk op de projectsite www.buitengewoon-gouda.nl voor meer informatie en voor het nieuwe woningaanbod. Daar kun je je ook aanmelden voor de nieuwsbrief over het project, zodat je op de hoogte blijft.

energieneutrale-eengezinswoningen-gouda-buitengewoon-westergouwe

energieneutrale-eengezinswoningen-gouda-buitengewoon-westergouwe

Meer nieuws