CasaNova-Rotterdam-appartementen-Wijnhaven

CasaNova Rotterdam: exclusief wonen in het Maritiem District

110 exclusieve koopappartementen en 6 schitterende penthouses aan de Wijnhaven in Rotterdam

6 maart 2018-

Je hebt er het Maritiem Museum en zijn drijvend erfgoed. Je hebt er de gezellige terrassen van de Oude Haven. En je hebt er de nabijheid van de Nieuwe Maas en de Markthal. Dus is het niet gek dat het Maritiem District in Rotterdam in rap tempo een zeer gewilde woonplek is geworden. En precies daar, aan de Wijnhaven, komt weer een nieuwe woontoren: CasaNova Rotterdam. Ontdek dit project op de Woonbeurs Rotterdam + regio, op zaterdag 24 en zondag 25 maart in het WTC in Rotterdam. 

Ensemble aan de Wijnhaven

CasaNova Rotterdam bestaat uit 110 exclusieve koopappartementen en 6 penthouses en wordt gebouwd naast The Muse. Nu zijn het nog twee projecten, straks vormen ze een ensemble. De beide torens worden aan elkaar gekoppeld met als centrale ontmoetingsplek een groene daktuin van ongeveer 1.500 vierkante meter. In beide torens komen voorzieningen die het wonen op deze plek nog aangenamer maken. Zo komen er hotelkamers voor gasten, een professionele keuken (aan de daktuin), een werk- of atelierruimte en een ruimte voor sport of cardiofitness. 

Unieke driehoekige vorm, panoramisch uitzicht

CasaNova Rotterdam krijgt een unieke driehoekige vorm, met een taille naar de onderbouw. Door die vorm heb je vanuit elk penthouse en riant torenappartement een panoramisch uitzicht van ongeveer 300 graden over de stad en haar skyline. De vorm van CasaNova zorgt ook voor een uniek ontwerp van de torenappartementen; een ruim en zonnig balkon op alle hoeken, en een efficiënte plattegrond (zonder schuine wanden) met veel ruimte en indelingsmogelijkheden. Iedere leefruimte ligt aan een gevel met kamerhoge raampartijen. Elke verdieping in de toren telt drie appartementen (circa 90, 120 en 140 vierkante meter) met drie of vier kamers en een bovengemiddeld afwerkingsniveau. 

Start verkoop naar verwachting deze zomer

De plannen worden nu verder ontwikkeld. Naar verwachting start de verkoop van de appartementen nog deze zomer. Meer informatie over het project is terug te vinden op www.casanova-rotterdam.nl. Hier kun je je ook aanmelden als belangstellende, dan blijf je op de hoogte.

  • www.casanova-rotterdam.nl.
  • Stand: Ooms Makelaars.
  • De Woonbeurs Rotterdam + regio vindt zaterdag 24 en zondag 25 maart plaats in het WTC in Rotterdam (Beursplein 37). De beurs is op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur geopend. De toegang is gratis.

Meer nieuws