Archief

CasaNova: comfortabel wonen in geliefd Maritiem District Rotterdam

Nog enkele appartementen beschikbaar nabij drijvend erfgoed, gezellige terrassen en de Markthal

13 februari 2020-

Drijvend erfgoed, gezellige terrassen aan het water en de nabijheid van de Markthal. Zomaar een aantal redenen waarom het Maritiem District in Rotterdam een zeer gewilde woonomgeving is. En precies daar, aan de Wijnhaven, komt CasaNova. Deze woontoren bestaat uit 115 koopappartementen met woonoppervlaktes van ongeveer 40 tot ruim 343 vierkante meter. CasaNova, een project van Wilma Wonen, wordt gebouwd direct naast het inmiddels opgeleverde The Muse, een ander wooncomplex. Nu zijn het nog twee projecten, straks vormen ze een ensemble. De beide torens worden aan elkaar gekoppeld met als centrale ontmoetingsplek een groene daktuin van ongeveer 1.500 vierkante meter.

Gastenkamers, professionele keuken, werkruimte en fitnessruimte

In beide torens komen voorzieningen die het wonen nog aangenamer maken. Zoals gastenkamers, een professionele keuken (aan de daktuin), een werk- of atelierruimte, een fitnessruimte en een huismeester service. Bijzonder aan CasaNova is de driehoekige vorm van de toren, waardoor je vanuit de appartementen een geweldig uitzicht hebt over de stad, de Wijnhaven en/of de Willemsbrug. De driehoekige vorm zorgt daarnaast voor volledige privacy op je balkon.

Nog appartementen beschikbaar in CasaNova

Die nog beschikbare appartementen zijn Torenappartementen, die boven de 'taille' van het gebouw liggen, vanaf de negende verdieping. Het gaat om appartementen met woonoppervlaktes vanaf 122 vierkante meter en prijzen vanaf 610.000 euro (v.o.n.). Behalve Torenappartementen krijgt CasaNova ook Penthouses, Havenappartementen (lager gelegen, met uitzicht op de historische schepen van het Maritiem District) en zogeheten Tailleappartementen, in het slanke deel van het gebouw. Die appartementen staan op dit moment allemaal onder optie. Voor het actueel beschikbare aanbod kun je de projectsite www.casanova-rotterdam.nl raadplegen. Je kunt ook in gesprek met Ooms Makelaars. Bel voor een afspraak: 010-4248888). 

Meer nieuws