(D)room with a view! Start verkoop Hefkwartier fase V op eerste dag Woonbeurs

Appartementen, stadswoningen, penthouses en studio in sfeervolle stadswijk aan de Maas

7 maart 2019-

Het Hefkwartier in Rotterdam krijgt steeds meer vorm. En met fase V is die vorm ook nog eens heel bijzonder. Wie er ooit van droomde om wakker te worden met de skyline van Rotterdam als uitzicht, moet er snel bij zijn. Want dat is straks het beeld vanuit bijna alle 39 woningen in deze fase. (D)room with a view. Fase V gaat op zaterdag 16 maart in verkoop. Je kunt je vanaf 12.00 uur inschrijven via de projectsite. Op de Woonbeurs Rotterdam + regio kun je vanaf dat moment bij de stand van AM met de makelaars in gesprek. 

Hefkwartier: een wijk voor iedereen

Ooit was het Hefkwartier een echte arbeiderswijk in Rotterdam. Veel van de bewoners wérkten ook in de wijk: bij bierbrouwerij Oranjeboom, nog altijd naamgever van een van de straten in Hefkwartier. De eerste drie deelplannen laten al goed zien welke kant het op gaat met het Hefkwartier: een wijk voor iedereen. Starter, single, gezin, samenwonend, jong of ietsje ouder: het woningaanbod is gevarieerd. 

De sfeer van toen, uitzicht over de Maas en de stad 

Ook al ondergaat de oude stadswijk een metamorfose, de sfeer van toen hangt er nog altijd. Een sfeer die vooral wordt bepaald door de nabijheid van de Maas. Diezelfde Maas die straks het dagelijks panorama is voor de bewoners van de meeste woningen. Minstens zo inspirerend is het uitzicht over de stad, die trouwens vlakbij is: op de kaart van Rotterdam is het Hefkwartier het denkbeeldige middelpunt, het échte centrum van de stad. Via de Erasmusbrug en de Willemsbrug zijn de noorderburen snel te bereiken. En de Stadionweg is weer de efficiënte ontsluiting naar de A16, richting de A20 en A15.

Appartementen, stadswoningen, penthouses en studio

De 39 woningen in deze fase zijn verdeeld over 29 appartementen met twee, drie en vier kamers, 6 stadswoningen met een terras, 3 penthouses en 1 studio. De woonoppervlaktes lopen uiteen van 60 tot een wel heel riante 188 vierkante meter. De buitenruimtes zijn circa 6 tot ruim 40 vierkante meter groot. In het Hefkwartier woon je niet alleen comfortabel, maar ook duurzaam. Alle woningen zijn energiezuinig uitgevoerd. 

In gesprek op de Woonbeurs of tijdens Meet & Greet op donderdag 21 maart

De verkoop van fase V start dus op zaterdag 16 maart 2019 om 12.00 uur. Vanaf dat moment staat het woningaanbod online op www.hefkwartier.nl. Je kunt je inschrijven tot vrijdag 29 maart 17.00 uur. Tijdens de Woonbeurs zijn de makelaars aanwezig om je vragen te beantwoorden. Door de verwachte drukte kan het gebeuren dat de makelaars niet iedereen te woord kunnen staan. Daarom is er kort na de beurs, op donderdag 21 maart van 16.00 tot 18.00 uur, een Meet & Greet op de bouwlocatie aan de Nassaukade in Rotterdam. Meer informatie over het project staat op www.hefkwartier.nl. Je kunt ook contact opnemen met de makelaars van TW3: 010-3007117 of info@tw3.nl.

  • www.hefkwartier.nl.
  • Stand: AM.
  • De Woonbeurs Rotterdam + regio vindt zaterdag 16 en zondag 17 maart plaats in het WTC in Rotterdam (Beursplein 37). De beurs is op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur geopend. De toegang is gratis.

Meer nieuws