De Architectenwinkel helpt je met het waarmaken van jouw woondroom

Onafhankelijk advies over zelfbouw en verbouw, maar ook over duurzaam en energiezuinig bouwen

25 februari 2020-

Hoe wordt het huis waar je altijd al van droomde werkelijkheid? De Architectenwinkel weet raad! Deze onafhankelijke stichting is in 2011 opgericht door BNA-architecten, speciaal om mensen op weg te helpen met plannen voor het bouwen of verbouwen van hun huis. Op een groot aantal locaties verspreid over heel Nederland houden deze architecten spreekuren en dit landelijke netwerk groeit nog steeds. Ook Rotterdam heeft een eigen Architectenwinkel en die is aanwezig op de Woonbeurs Rotterdam + regio, op zaterdag 27 en zondag 28 juni in het WTC in Rotterdam. 

Hulp bij zelfbouw

Je hebt een mooie plek om zelf je droomhuis te laten bouwen, maar hoe pak je dat aan? Waar moet je op letten? Wat zijn de kosten en welke partijen kun je inschakelen? De architecten van de Architectenwinkel leggen je graag uit hoe een bouwproces in elkaar zit. Zij kunnen op een rijtje zetten welke stappen je kunt zetten en welke keuzes je hebt. Zo adviseren zij je over de beste aanpak om jouw ideale huis te realiseren.

Tips voor verbouw

Maar hoe maak je dan van je bestaande huis een droomwoning? Wil je bijvoorbeeld een slaapkamer erbij of eindelijk extra leefruimte creëren op zolder? Moet de woonkamer groter worden of de keuken een directe verbinding krijgen met je tuin? Ga je met deze vragen naar een architect of naar een constructeur of stap je direct naar een aannemer? De architecten van de Architectenwinkel leggen je graag het verschil uit.

Vragen over duurzaam en energiezuinig bouwen

Behalve met vragen en ideeën over zelfbouw en verbouw kun je bij de Architectenwinkel ook terecht met vragen over duurzaam en energiezuinig bouwen. De specialisten van de Architectenwinkel geven je onafhankelijk advies over de verschillende mogelijkheden. Kom dus langs bij de stand van de Architectenwinkel op de Woonbeurs Rotterdam + regio voor een eerste kennismaking. Of maak direct een afspraak via www.architectenwinkel.com voor een persoonlijk adviesgesprek na de beurs. 

  • www.architectenwinkel.com.
  • Stand: de Architectenwinkel.
  • De Woonbeurs Rotterdam + regio vindt zaterdag 27 en zondag 28 juni plaats in het WTC in Rotterdam (Beursplein 37). De beurs is op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur geopend. De toegang is gratis.
Meer nieuws