De Bund op Katendrecht; rauw en wauw!

6 maart 2023-

De Bundweg in Rotterdam en, let op, óp Katendrecht en óp Zuid. Het is een stoere, industriële plek met historie. Maar ook een plek met toekomst. Want al zou je het nu niet meteen zeggen, met die bekladde bedrijfspanden, het zou zomaar kunnen dat op deze plek jouw nieuwe huis komt te staan. In De Bund om precies te zijn: een gebouw met twee woontorens en in totaal 482 appartementen.

In De Bund kun je wonen, werken en ontspannen. Je vindt hier de sfeer van het historische havenkarakter en het rauwe zeeliedenverleden van Katendrecht. Maar dan in een modern jassie, met winkels en horeca op de begane grond. Rauw en wow dus. Rotterdamser ken het bijna niet.

De toegangspoort tot Katendrecht
Op De Pols van Katendrecht, je weet wel: dat smalle stukkie land tussen de Maashaven en de Rijnhaven, komt een nieuw stuk Rotterdam tot leven. Nu nog is het een ruige plek met vervallen, bekladde loodsen. Straks is dit een van de tofste stukjes Katendrecht; met een winkelstraat, horeca en woningen. Een hotspot, zou je kunnen zeggen. Of, op z’n Rotterdams: gewoon een ontzettend gerse plek. In het midden daarvan komt De Bund. Een moderne appartementengebouw met een historisch karakter. Comfortabel en energiezuinig, maar ook stoer en robuust. Vind jij hier jouw nieuwe huis?

Wonen op Katendrecht?
De Droom. De Plek. De Bund. Zie jij het voor je? Ja toch! Kom dan langs op onze stand op de Woonbeurs Rotterdam en zoek alvast je appartement uit op de maquette van De Bund. Je vindt ons op stand L-6, vlakbij het bezoekersterras.

  • Wil je echt niks missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief op www.debund.nl
Meer nieuws