De Elementen: wonen aan het water of in een jaren dertig wijk

Appartementen en kadewoningen aan het water in Spijkenisse. Ook gezinswoningen in jaren '30 stijl

13 februari 2019-

Wonen met een havengevoel, aan de rivier of in een sfeervolle jaren dertig wijk. Het kan allemaal in De Elementen, de grote nieuwbouwontwikkeling aan en nabij de Oude Maas in Spijkenisse. Daar is weer nieuw woningaanbod in aantocht. Zo wordt op dit moment de verkoop voorbereid van appartementen en kadewoningen aan de haven. Even verderop gaan binnenkort bovendien schitterende gezinswoningen in de stijl van de jaren dertig in verkoop. Wil je niet wachten? Pal aan de Oude Maas zijn op dit moment appartementen te koop in een fraaie woontoren-in-aanbouw. Op de Woonbeurs Rotterdam + regio, op zaterdag 16 en zondag 17 maart in het WTC, kom je er meer over te weten. 

Aan de haven: appartementen en riante kadewoningen

De appartementen (31 in totaal) en kadewoningen aan de haven zijn onderdeel van deelgebied Veerkade. Het gaat om fase 1. De appartementen komen in een robuust gebouw ('De Fabriek') en worden zo'n 65 tot ongeveer 150 vierkante meter groot. Je hebt een grote woonkamer met open keuken en een of meer balkons, met uitzicht over de haven en/of de Oude Maas. Op de begane grond komen twee bedrijfsruimtes. De kadewoningen zijn allemaal zeer royaal, met woonoppervlaktes van circa 150 vierkante meter. Bijzonder is de vide, waardoor je een mooie lichtinval hebt op meerdere verdiepingen. Op de eerste en tweede verdieping heb je maar liefst vier slaapkamers en twee badkamers. Daarnaast beschik je over een grote achtertuin. De prijzen van fase 1 moeten nog worden bepaald.

Tweekappers, geschakelde woningen en vrijstaand huis in stijl jaren dertig

Op een steenworp afstand van De Haven Spijkenisse gaat binnenkort de laatste fase van nieuwbouwproject Het Land in verkoop. Het Land is een geliefde wijk, vanwege de ligging nabij de rivier en het stadscentrum en dankzij de fraaie jaren dertig architectuur. De laatste fase (14) krijgt 10 twee-onder-één-kap woningen, 6 geschakelde woningen en een vrijstaand huis. De indicatieprijzen: vanaf 395.000 euro (v.o.n.).

Nu beschikbaar: laatste appartementen in woontoren aan Oude Maas

Op loopafstand van deze woningen, aan de Oude Maas, kun je nu al een woning kopen. Het gaat om de laatste appartementen in de tweede woontoren van project Het Terras aan de Maas. Dit complex is inmiddels in aanbouw. De prijzen van de nog beschikbare appartementen beginnen bij 230.000 euro (v.o.n.).

Aan of nabij het water, stedelijke voorzieningen bij de hand

De Elementen is een gevarieerde nieuwbouwwijk, met woningen aan de haven, aan de rivier en in een 'jaren dertig gezinswijk'. De ligging is perfect: tussen de rivier de Oude Maas en het stadscentrum van Spijkenisse, met al zijn winkels, restaurants, theater en bibliotheek. 

  • www.woneninjeelement.nl.
  • Stand: De Elementen.
  • De Woonbeurs Rotterdam + regio vindt zaterdag 16 en zondag 17 maart plaats in het WTC in Rotterdam (Beursplein 37). De beurs is op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur geopend. De toegang is gratis. 

Impressie bovenaan: Veerkade (fase 1), onderdeel van De Haven Spijkenisse. Andere impressies (van boven naar beneden): Veerkade (fase 1), Het Land (fase 14), Het Terras aan de Maas (gebouw 2).

Meer nieuws