De Kade: Wonen aan de Waterweg tussen stad en strand

8 maart 2023-

Op een unieke locatie aan de Nieuwe Waterweg ontstaat de komende jaren een nieuwe woonwijk: De Kade Maassluis. Een wijk met veel verschillende woningtypes in diverse prijsklassen, met veel ruimte en groen. Op loopafstand van metro ‘lijn B’ naar hartje Rotterdam of het strand én vlakbij de levendigheid van het karakteristieke Maassluis, met natuurlijk een spectaculair zicht op de rivier.

De wijk wordt de komende jaren gefaseerd aangelegd. De eerste bewoners wonen al in hun prachtige, rijk vormgegeven stadswoningen aan de Taanschuurkade en in de mooie en lieflijk gedetailleerde groene woonlussen. 

Karakteristieke, robuuste stadswoningen

De sfeer en architectuur van de stadswoningen refereert aan de karakteristieke uitstraling van het oude Maassluis. Alle woningen zijn gasvrij, voorzien van een bodemwarmtepomp, vloerverwarming en koeling en een eigen parkeerplaats met oplaadmogelijkheden. Op dit moment is fase 3 in verkoop (laatste fase). Er zijn nog enkele stadswoningen beschikbaar. De laatste kans op deze prachtige, robuuste woningen met heerlijke tuin. Woonoppervlakte van circa 150m2 tot 183m2. Prijs vanaf 532.000 euro. Reeds 70% verkocht.

Luxe appartementen met spectaculair zicht op de rivier

De appartementsgebouwen die verrijzen op de kop van elke woonlus, zijn de expressieve parels van het project. Op dit moment is Zalmstael in verkoop, het derde gebouw in de nieuwe oeverlijn van Maassluis. Met zijn schitterende architectonische details is deze urban villa met recht een parel te noemen. Het gebouw bestaat uit 40 luxe appartementen met verschillende vormen en indelingen en een eigen parkeergarage. Vanaf je riante balkon genieten van een betoverend mooi uitzicht over de Waterweg... wie wil dat nou niet? Nog enkele appartementen beschikbaar! Woonoppervlakte van circa 138m2 tot 179m2. Prijs vanaf 750.000 euro. Bouw gestart.

Vijf imposante woontorens met betaalbare appartementen

De entree van het gebied wordt gemarkeerd door vijf stoere woontorens. Deze industriële, pakhuis-achtige gebouwen bieden ruimte aan circa 90 functioneel ingerichte drie- of vierkamer-appartementen, met een balkon op het zuiden. Uitgerust met bodemwarmtepomp, vloerverwarming, vloerkoeling èn een lage energierekening. Op een unieke locatie aan de Waterweg met de metro ‘lijn B’ naar Rotterdam en Hoek van Holland op loopafstand. Woonoppervlakte van circa 70m2 tot 135m2. Prijzen vanaf circa 300.000 euro. Start verkoop eind 2023. 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen? Ga naar www.dekademaassluis.nl en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Meer nieuws