Archief

De laatste plek in het hart van Katendrecht. Kaap jij 'm?

Het Havenkwartier: 150 appartementen, 14 loodswoningen en 36 eengezinswoningen. Nu in verkoop

13 februari 2020-

Heeft Katendrecht nog wel een introductie nodig? Vast niet! Want 'De Kaap' is inmiddels uitgegroeid tot een van de meest gewilde woonplekken van Rotterdam. Logisch! Katendrecht bruist, maar het kent ook rust, groen en schitterende vergezichten over het water. En natuurlijk is er de centrale ligging. Wil jij hier wonen? Grijp dan nu de laatste kans om je eigen plek te kapen in nieuwbouwproject Het Havenkwartier in het hart van Katendrecht.

Havenkwartier: 50 eengezinswoningen en 150 appartementen

Het Havenkwartier, een ontwikkeling van Heijmans, komt aan de robuuste kade van de Maashaven. De uitstraling is behalve robuust, stedelijk en industrieel ook speels, dorps en intiem. Het project krijgt 50 eengezinswoningen (waaronder 14 loodswoningen) met diverse woonoppervlaktes en drie of vier woonlagen. Daarnaast komen er 150 appartementen, in allerlei soorten en maten, voor alle fases in het leven. De uitzichten vanuit de appartementen zijn adembenemend: aan de zuidkant kijk je uit over de Maashaven, aan de noordzijde zie je dagelijks de imposante skyline van de Rotterdamse binnenstad. De verkoop van de eerste fase, met alle appartementen en een aantal eengezinswoningen, is volop bezig. Op dit moment zijn er nog diverse appartementen beschikbaar, met woonoppervlaktes van 84 tot 237 vierkante meter en koopsommen van 424.500 tot 1.568.000 euro (v.o.n.). Er staan in deze fase ook nog woningen onder optie. De tweede fase, met riante eengezinswoningen van 152 tot 259 vierkante meter, is nu in presale. De prijzen beginnen bij 584.500 euro (v.o.n.). Bij elke woning in Het Havenkwartier hoort een parkeerplaats in een afgesloten parkeergarage. Deze is bij de koopsom inbegrepen. Op de begane grond van het appartementencomplex komt een ruimte voor commercieel gebruik. En op het dak liggen twee daktuinen, waar je als bewoner gebruik van kunt maken.

Bekijk hier een video-impressie van het Havenkwartier:

Proef de unieke sfeer rondom het Havenkwartier. Alles dichtbij

Het Havenkwartier is zelf al een geweldige plek om te wonen, maar de directe omgeving maakt het nog interessanter. Veel creatieve ondernemers verrijken De Kaap met unieke restaurants, sfeervolle winkels en gezellige koffiebars en ijssalons. Probeer bijvoorbeeld eens het menu van Bistro du bac. Loop naar de Fenix Lofts voor bijzondere versproducten. Of geniet van een gezellige avond in Theater Walhalla of in de SS Rotterdam. Alles is dichtbij; ook de Wilhelminapier, een van de architectonische, culinaire en culturele hotspots van Rotterdam. Via de Rijnhavenbrug wandel je er zo naartoe. En de binnenstad? Die bereik je in een mum van tijd met de metro of de tram vanaf metrostation Rijnhaven.

Interesse? Bekijk de woningzoeker

Heb je belangstelling voor een woning in Het Havenkwartier op Katendrecht? Kijk dan in de woningzoeker op de projectsite voor het actuele aanbod en schrijf je in. Of ga in gesprek met Ooms Makelaars. Bel voor een afspraak: 010-4248888.

Meer nieuws