De laatste plek in het hart van Katendrecht. Kaap jij 'm?

Het Havenkwartier: 36 eengezinswoningen, 14 loodswoningen en 150 appartementen

22 februari 2019-

Heeft Katendrecht nog wel een introductie nodig? Vast niet! Want 'De Kaap' is inmiddels uitgegroeid tot een van de meeste gewilde woonplekken van Rotterdam. Logisch! Katendrecht bruist en zindert, maar het kent ook rust, groen en schitterende vergezichten over het water. En natuurlijk is er de zeer centrale ligging. Wil jij hier wonen? Grijp dan nu de laatste kans om je eigen plek te kapen: in Het Havenkwartier, in het hart van Katendrecht. Op de Woonbeurs Rotterdam + regio, op zaterdag 16 en zondag 17 maart in het WTC in Rotterdam, kun je de beelden en de maquette zien en met het verkoopteam in gesprek.

Havenkwartier: 36 eengezinswoningen, 14 loodswoningen en 150 appartementen

Het Havenkwartier, een ontwikkeling van Heijmans, komt aan de stoere kade van de Maashaven. De uitstraling is behalve stoer, stedelijk en industrieel ook speels, dorps en intiem. Het project krijgt 36 eengezinswoningen en 14 loodswoningen, met diverse afmetingen en met drie of vier woonlagen. Daarnaast komen er 150 appartementen, in allerlei soorten en maten, voor alle fases in het leven. De uitzichten vanuit de appartementen zijn adembenemend: aan de zuidkant kijk je uit over de Maashaven, aan de noordzijde zie je dagelijks de imposante skyline van de Rotterdamse binnenstad. De appartementen zijn beschikbaar vanaf 380.000 euro (v.o.n.). De prijzen voor de eengezinswoningen beginnen bij ongeveer 560.000 euro (v.o.n.). Als bewoner van Het Havenkwartier kun je gebruikmaken van de twee gemeenschappelijke daktuinen. Bij elke woning hoort een parkeerplaats in een afgesloten parkeergarage. Deze is niet bij de koopsom inbegrepen. Op de begane grond van het appartementencomplex is ruimte voor commerciële functies.

Bekijk hier een video-impressie van het Havenkwartier:

Proef de unieke sfeer rondom het Havenkwartier. Alles dichtbij

Is het Havenkwartier zelf al een geweldige plek om te wonen, de directe omgeving maakt het nog interessanter. Veel creatieve ondernemers verrijken De Kaap met unieke restaurants, sfeervolle winkels en gezellige koffiebars en ijssalons. Probeer bijvoorbeeld eens een van de menu’s bij Bistro du bac. Loop naar de Fenix Food Factory en koop verse kaas, brood, koffie, een heerlijk Kaaps biertje of een van de vele andere ambachtelijke producten. Of geniet van een gezellige avond in Theater Walhalla of in het SS Rotterdam. Alles is dichtbij; ook de Wilhelminapier, een van de culinaire en culturele hotspots van Rotterdam. Via de Rijnhavenbrug wandel je er zo naartoe. En de binnenstad? Die bereik je in een mum van tijd met de metro vanaf metrostation Rijnhaven.

Meer informatie op de Woonbeurs

Ben je geïnteresseerd? Kom dan naar de stand van Heijmans op de Woonbeurs Rotterdam + regio en ga in gesprek over het nog beschikbare aanbod. 

  • www.havenkwartier-katendrecht.nl.
  • Stand: Heijmans.
  • De Woonbeurs Rotterdam + regio vindt zaterdag 16 en zondag 17 maart plaats in het WTC in Rotterdam (Beursplein 37). De beurs is op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur geopend. De toegang is gratis.

Meer nieuws