de-groene-kaap-gezinswoningen-appartementen-katendrecht

De leukste gezinswoningen staan (straks) op Katendrecht

Verkoop en bouw van nieuwbouwproject De Groene Kaap in Rotterdam is volop bezig

16 februari 2018-

Een reeks woongebouwen, verbonden via groene hoven, bruggen en een enorm tuinlandschap. Dat is nieuwbouwproject De Groene Kaap, bij de entree van Katendrecht in Rotterdam. Het project, uniek in zijn soort in Nederland, krijgt zo'n 450 koop- en huurwoningen. De verkoop van 94 woningen is volop bezig. Het gaat om een brede mix van appartementen van 65 tot wel 192 vierkante meter en een serie drie- en vijflaagse gezinswoningen. De bouw is gestart. Op de Woonbeurs Rotterdam + regio, op zaterdag 24 en zondag 25 maart in het WTC, kom je er alles over te weten.

De Groene Kaap: wonen met je gezin aan de kade of aan een van de gezellige (autovrije) binnenstraatjes

De gezinswoningen nemen een bijzondere plek in het project in. Je kunt kiezen voor een directe ligging aan de kade (met uitzicht op de Maashaven) of voor een meer intieme ligging aan een van de binnenstraatjes. Bijzonder is dat alle gezinswoningen van De Groene Kaap een directe verbinding hebben met het binnengebied, dat bestaat uit een enorm (dak)tuinlandschap van ruim 7.500 vierkante meter met hoven, bruggen en diverse groenthema’s. Dit weelderige en autovrije binnengebied nodigt uit voor spontane ontmoetingen en borrelen met vrienden en buren. Ook hebben kinderen er de ruimte om veilig buiten te spelen en elke dag op avontuur uit te gaan. Waar je je auto parkeert? Onder het gebouw, met direct toegang tot je woning. De kadewoningen beschikken standaard zelfs over twee eigen parkeerplaatsen.

Kadewoningen: een moestuin op je dak?

De woningen aan de kade hebben woonoppervlaktes van ruim 210 vierkante meter, verdeeld over wel vijf etages. Zo kun je met de woning letterlijk alle kanten op, met misschien wel voor ieder gezinslid een eigen etage! Behalve (standaard) een riant terras en een balkon op de eerste etage behoort ook een privé daktuin tot de mogelijkheden. Daar kun je bijvoorbeeld je eigen groenten verbouwen of een gezellige barbecue organiseren. Vanuit de kadewoningen heb je zicht op zowel water als groen.

Laanwoningen: een buurtgevoel in de stad

Hou je meer van intiem, kies dan voor een laanwoning. Deze liggen meer in het hart van het project. Het gaat om ruime huizen met drie woonlagen en drie tot vier kamers. De woonoppervlaktes zijn ruim 144 vierkante meter. Je terras verbindt je huis met een groene en kleinschalige binnenhof. De entree ligt aan een autovrij binnenstraatje. Je kunt je kinderen dus zowel aan de voor- als aan de achterzijde van je huis met een gerust hart buiten laten spelen. 

Ook appartementen in De Groene Kaap, zowel koop als huur

Behalve gezinswoningen zijn in De Groene Kaap ook appartementen te koop. Het project krijgt ook huurappartementen. Als de oplevering van De Groene Kaap nadert, gaan deze appartementen in verhuur. De start van de verhuur is gepland medio 2019.

Meer informatie over De Groene Kaap op de Woonbeurs

Wil je meer weten over De Groene Kaap? Kijk dan op de projectsite voor het actuele aanbod en voor meer informatie. Je kunt ook bellen met TW3 Makelaars (010-3007117). Of kom op zaterdag 24 of zondag 25 maart naar de Woonbeurs Rotterdam + regio, in het WTC in Rotterdam (12.00-17.00 uur).

  • www.degroenekaap.nl.
  • Stand: Stebru.
  • De Woonbeurs Rotterdam + regio vindt zaterdag 24 en zondag 25 maart plaats in het WTC in Rotterdam (Beursplein 37). De beurs is op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur geopend. De toegang is gratis.

Meer nieuws