Archief

De Maasbode: gestapelde herenhuizen aan binnenstraten op hoogte, in hartje Rotterdam

Nieuw en uniek woongebouw in Rotterdam voor singels, stellen en gezinnen met kinderen. Blijf op de hoogte!

7 juli 2020-

Gestapelde herenhuizen aan binnenstraten op hoogte. Het lijkt een dagdroom van iemand met iets te veel fantasie, maar in Rotterdam wordt het realiteit. Ontwikkelaar BPD realiseert in het hart van de stad nieuwbouwproject De Maasbode, een 70 meter hoog gebouw met 94 woningen. Behalve lofts, appartementen en (tweelaagse) penthouses krijgt De Maasbode ook drielaagse City Houses en City Villa's, 39 in totaal. Dit zijn echt unieke woningen: herenhuizen boven elkaar, niet aan galerijen maar aan verhoogde straten. Een verticale wijk! En elk herenhuis heeft een stoep voor de deur en een terras. Zo wonen, dat kan alleen in Rotterdam. Schrijf je via de projectsite in als belangstellende, dan blijf je op de hoogte.

Gestapelde herenhuizen in De Maasbode. Hoe ziet dat eruit? Bekijk de video:

De Maasbode: wonen in het bruisende stadscentrum van Rotterdam

De Maasbode komt dus in het stadscentrum, in de wijk Cool-Witte de With District, de 'coolste' wijk van de stad. Om precies te zijn: aan de William Boothlaan, op de hoek Schiedamse Vest-Schiedamsesingel. Hier woon je omringd door de levendighed van de stad. Met winkels, horeca, theaters, bioscopen en scholen om de hoek of op loopafstand. Vlak bij de Witte de Withstraat en de Coolsingel. Tegelijkertijd staat De Maasbode garant voor high-end wooncomfort, privacy en internationale allure. De Maasbode biedt letterlijk en figuurlijk wonen op topniveau, en dan op een unieke manier. Want wie kan nou zeggen dat hij in een herenhuis op 70 meter hoogte woont?

Woningen voor gezinnen, stellen en singles in Rotterdam

De Maasbode, kortweg 'M, wordt niet alleen uniek, maar ook gevarieerd. Behalve de gestapelde herenhuizen krijgt het gebouw ook lofts, appartementen en penthouses. Hierdoor zullen gezinnen, stellen en singles zich er thuis zullen voelen. Dankzij het stapelen van de herenhuizen wordt op een klein stukje Rotterdam een verticale woonwijk gerealiseerd, met alle afwisseling die daarbij hoort. 

Op de hoogte blijven? Meld je aan

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over De Maasbode? Schrijf je dan in als belangstellende via de projectsite. Dan ontvang je vanzelf de nieuwsbrief over het project. 

Meer nieuws