De-Raedt-appartementen-penthouses-nieuwe-westen-rotterdam

De Raedt: statig wonen in het bruisende Nieuwe Westen van Rotterdam

Appartementen en penthouses in voormalig schoolgebouw, op het mooiste stukje van de Heemraadssingel

28 februari 2018-

48 luxe koopappartementen en drie exclusieve penthouses in een gebouw met allure, op een levendige plek. Je vindt ze straks in transformatieproject De Raedt, op de hoek van de statige Heemraadssingel en de levendige Mathenesserlaan in het Nieuwe Westen van Rotterdam. Ontwikkelaar VORM realiseert de woningen in het voormalige gebouw van het Albeda College. Ontdek er meer over op de Woonbeurs Rotterdam + regio, op zaterdag 24 en zondag 25 september in het WTC in Rotterdam.

Statig, bruisend en ongedwongen wonen in Rotterdam 

Statig, bruisend en ongedwongen Rotterdams. Dat zijn de belangrijkste kenmerken van de locatie van De Raedt. De Heemraadssingel is hier op z'n mooist. De bebouwing in de directe omgeving bestaat hoofdzakelijk uit herenhuizen, waarvan een deel wordt gebruikt als kantoren en een deel als woningen. De Vierambachtsstraat en de Nieuwe Binnenweg zijn de belangrijkste winkelstraten in de directe omgeving. Aan het Tidemanplein ligt het drukbezochte Post West: een wijkcentrum waar voor jong en oud van alles te doen is. En elders in de wijk vind je uitstekende onderwijs- en zorgvoorzieningen.

De Raedt: woonoppervlaktes van 50 tot 200 vierkante meter

De appartementen en penthouses in De Raedt krijgen hoge plafonds en woonoppervlaktes van zo'n 50 tot circa 135 vierkante meter. Het gaat om woningen met twee, drie of vier kamers. De penthouses worden nog veel groter: tussen 150 en 200 vierkante meter. Bijna alle appartementen krijgen een eigen berging en parkeerplaats in het gebouw. 

Planning: start verkoop De Raedt in mei

Het is de bedoelding dat de appartementen en penthouses van De Raedt in mei van dit jaar (2018) in verkoop gaan. VORM verwacht eind dit jaar met de transformatie van het gebouw te kunnen beginnen. De werkzaamheden zullen ongeveer veertien maanden duren. Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan als belangstellende via de projectsite. Dan ontvang je het laatste nieuws over De Raedt als eerste. Of kom naar de Woonbeurs Rotterdam + regio, op zaterdag 24 en zondag 25 maart in het WTC in Rotterdam. 

  • www.vorm.nl/deraedt.
  • Stand: Ooms Makelaars.
  • De Woonbeurs Rotterdam + regio vindt zaterdag 24 en zondag 25 maart plaats in het WTC in Rotterdam (Beursplein 37). De beurs is op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur geopend. De toegang is gratis.

Meer nieuws