De unieke appartementen met een panoramisch uitzicht over de Rotterdamse skyline

6 maart 2023-

Tree House is het nieuwe mixed-use gebouw waar wonen, werken en verblijven samen komen. Een gebouw dat tot de verbeelding spreekt en waar inspiratie en nieuwe ideeën ontstaan. Wie Tree House binnenstapt voelt dat het gebouw leeft. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat bruist het van reizigers, kantoorgebruikers, bewoners en bezoekers. Met het internationale publieke programma, Rotterdamse horecaondernemers en groene dakterrassen beleef je het échte stadsleven hier!

De locatie is ongekend. Tree House ligt naast het Centraal Station in Rotterdam en midden in het hart van het bruisende stadsleven. De 130 meter hoge toren ligt tussen musea, winkels, cafés, restaurants, het concertgebouw, het Schouwburgplein met de schouwburg, bioscopen en groene stadsparken. In deze wereldstad bruist het, ongeacht het moment van de dag. Een wereldstad met internationale allure!

Koopappartementen
Tree House heeft 127 koopappartementen vanaf de 25e verdieping. Al deze twee-, drie of vier-kamerappartementen zijn hoogwaardig afgewerkt en voorzien van een goede buitenruimte en beginnen al bij circa 50 m² woonoppervlakte. Hier kom je tot rust in je eigen appartement, dat een panoramisch uitzicht biedt over de stad. De koopwoningen starten al vanaf EUR 325.000,- v.o.n.

Meer nieuws