zelfbouw-de-vrije-wilg-dordrecht-woonbeurs-rotterdam

De Vrije Wilg: helemaal zelf bepalen hoe je woont

Zelfbouw met heel veel vrijheid en ruimte in nieuwbouwwijk Wilgenwende in Dordrecht

9 januari 2018-

Je eigen huis bouwen, naar jouw smaak en wens, en helemaal duurzaam. Het kan in De Vrije Wilg, het zelfbouwproject van nieuwbouwwijk Wilgenwende bij Dordrecht. Je bouwt hier een vrijstaand huis van maximaal 700 kubieke meter. Er is eigenlijk maar één regel: de gevels van je huis moeten voor vijftig procent uit hout bestaan. Dat geeft De Vrije Wilg een duurzame, groene uitstraling. Die uitstraling past bij deze plek. Want in nog geen vijf minuten fietsen zit je in Nationaal Park De Biesbosch. Op de Woonbeurs Rotterdam + regio, op zaterdag 24 en zondag 25 maart in het WTC in Rotterdam, vertellen adviseurs van zelfbouwspecialist Steenvlinder je alles over de mogelijkheden.

Jij bouwt zelf je huis, Steenvlinder denkt met je mee

Je doet graag je eigen ding. Daarom ga je voor een bijzonder huis dat niemand anders heeft. Een huis dat helemaal past bij jouw smaak en leefstijl. Dat is spannend, maar het voelt geweldig. Je kunt namelijk veel meer dan je denkt. Vooral als je mensen om je heen verzamelt die met je méédenken, maar niet vóór jou denken. Die mensen vind je bij Steenvlinder, dé specialist in Nederland voor zelfbouwkavels en klushuizen. Dankzij hun advies en begeleiding kun jij straks echt trots zijn op wat je zelf hebt bereikt. 

De Vrije Wilg: wonen aan een laantje, met centrale plek voor buurtbarbecues

Alle zelfbouwhuizen in De Vrije Wilg staan straks met hun voorkant aan een gezamenlijke binnenstraat met veel groen. Ook komt er een centrale plek, ideaal voor buurtbarbecues en voor kinderen om te spelen.

Zelfbouwhuizen in De Vrije Wilg in Dordrecht helemaal gasloos

Je zelfgebouwde huis in De Vrije Wilg wordt bijzonder duurzaam. Een van de kenmerken is bijvoorbeeld dat het huis gasloos wordt, waardoor het helemaal toekomstbestendig is. De specialisten van Steenvlinder geven je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keuzes te maken voor alternatieve warmtebronnen. Je koopt in De Vrije Wilg dus niet zomaar een kavel. Steenvlinder helpt je helemaal op weg in de wereld van zelfbouw. Je maakt zelf je droomhuis, met hulp van het netwerk van Steenvlinder voor ontwerp, bouwkosten en natuurlijk duurzaamheidsadvies. Gaat het bij jou al kriebelen? Bezoek dan de stand van Steenvlinder op de Woonbeurs Rotterdam + regio, op zaterdag 24 en zondag 25 september in het WTC in Rotterdam.

  • www.vrijewilg.nl.
  • www.steenvlinder.nl.
  • Stand: Steenvlinder.
  • De Woonbeurs Rotterdam + regio vindt zaterdag 24 en zondag 25 maart plaats in het WTC in Rotterdam (Beursplein 37). De beurs is op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur geopend. De toegang is gratis.

Meer nieuws