Woonbeurs-Rotterdam-regio

De Woonbeurs Rotterdam + regio komt er weer aan!

Alles over wonen in Rotterdam en regio op zaterdag 11 maart in het WTC

26 januari 2023-

De Woonbeurs Rotterdam + regio komt er weer aan! Op zaterdag 11 maart kun je het actuele nieuwbouwaanbod in Rotterdam en regio bekijken en met de aanbieders in gesprek in het WTC Postiljon Convention Centre aan het Beursplein 37 in Rotterdam. De beurs is op deze dag van 09.00 tot 17.00 uur gratis toegankelijk. 

Nieuwbouw, zelfbouw, financieel advies en duurzaam wonen

Op de Woonbeurs Rotterdam + regio presenteren aanbieders tal van nieuwbouwprojecten in Rotterdam en regio, zowel koop als huur. Ook zijn er partijen aanwezig met financieel advies en informatie en tips over energiezuinig wonen. Mogelijk zijn er daarnaast aanbieders van zelfbouwkavels. “We zijn ontzettend blij dat we de Woonbeurs Rotterdam + regio weer kunnen organiseren", zegt beursorganisator Peter Kuipers. "Door de coronacrisis kon de beurs in de afgelopen twee jaar niet doorgaan. Maar nu gelden er geen beperkingen meer. Niet alleen wij verheugen ons erop, ook vanuit de markt is er veel enthousiasme. Iedereen heeft weer zin in een echte beurs, waarop je met bezoekers in gesprek gaat om hen te helpen bij allerlei belangrijke beslissingen rondom wonen, financiering en duurzaamheid."

Woonbeurs op één dag, seminars over wonen

Anders dan voorheen, vindt de beurs deze keer plaats op één dag: zaterdag 11 maart. De openingstijden zijn wel verruimd: je bent welkom van 09.00 tot 17.00 uur. Nieuw is daarnaast dat er doorlopend (gratis) seminars plaatsvinden, waarin experts je bijpraten over diverse actuele en interessante onderwerpen die met wonen en de woningmarkt te maken hebben.

Aanbod op deze website

In de aanloop naar de Woonbeurs Rotterdam + regio zal het aanbod (waaronder vooral nieuwbouwprojecten) op deze website worden gezet, zodat je je van tevoren kunt oriënteren en heel gericht met de aanbieders in gesprek kunt. 

  • Op deze pagina vind je in de aanloop naar de Woonbeurs steeds meer informatie over het aanbod.

 

De foto bij dit artikel is van een eerdere editie van de Woonbeurs Rotterdam + regio.

Meer nieuws