Archief

De Zalmhaven: wonen in de hoogste woontoren van de Benelux

Nog appartementen beschikbaar in 215 meter hoog icoon in het Scheepvaartkwartier in Rotterdam

3 maart 2020-

Het lijkt een sleets praatje: als je op hoogte woont, heb je een schitterend uitzicht. Maar de magie van hoog wonen is nu juist dat het nooit sleets wordt. De vergezichten vervelen nooit! Het licht is altijd weer anders en je hebt sowieso de verschillen tussen dag en nacht, in het weer en tussen de seizoenen. Ben jij op zoek naar een appartement op hoogte in Rotterdam? Dan is nieuwbouwproject De Zalmhaven in het fraaie Scheepvaartkwartier voor jou gemaakt. Met 215 meter wordt De Zalmhaven de hoogste woontoren van de Benelux.

De Zalmhaven: excellent wonen en leven op niveau

Nieuwbouwproject De Zalmhaven wordt dus 215 meter hoog. Toch is De Zalmhaven meer dan dat icoon. Naast de wolkenkrabber staan straks nog twee torens van circa 70 meter hoog. Het hele complex krijgt 452 appartementen, zowel koop als huur en in allerlei varianten, van compact tot zeer riant en van ingedeeld tot open (loft). Verder komen er riante herenhuizen. Daarnaast is er ruimte voor sportvoorzieningen en horecagelegenheden. Een schitterende, gemeenschappelijke daktuin biedt volop gelegenheid om je buren te ontmoeten. De Zalmhaven verrijst in het Scheepvaartkwartier, nabij Het Park, de Nieuwe Maas en de binnenstad met al haar winkels, restaurants, cafés, theaters, bioscopen en musea.

Verkoop volop bezig. Nog appartementen en herenhuizen beschikbaar

De Zalmhaven, een project van AM en Amvest, is volop in verkoop. Toch zijn er in alle drie de gebouwen nog woningen beschikbaar, zowel appartementen als herenhuizen. De prijzen van de nog beschikbare woningen variëren van 342.500 tot 1.292.500 euro (v.o.n.). Het actueel beschikbare aanbod is te vinden in de woningzoeker op de projectsite. Voor de penthouses, die niet zijn ingedeeld, zijn de prijzen op aanvraag. De inschrijving verloopt via de projectsite. Wanneer de inschrijving voor de huurwoningen begint, is op dit moment nog niet bekend.

  • www.dezalmhaven.com.
  • Betrokken makelaars: Ooms Makelaars (010-4248888), TW3 (010-3007117) en Hulstkamp Makelaars (010-2250822). 

Meer nieuws