De Zangvogel nieuwbouw eengezinswoningen Vlaardingen

De Zangvogel (Vlaardingen): vlieg je toekomst tegemoet!

Wonen in een kindvriendelijke, veilige en groene buurt met alle voorzieningen op loopafstand

6 oktober 2020-

Ruim en comfortabel wonen in een kindvriendelijke, veilige en groene buurt, met tal van voorzieningen in de directe omgeving. Het kan in nieuwbouwproject De Zangvogel in Vlaardingen. De Zangvogel biedt je bij uitstek een plek om te leven en te genieten met het hele gezin. De eerste fase met 67 eengezinswoningen is verkocht en de 35 vergelijkbare woningen van fase 2 staan allemaal onder optie. Dit najaar of begin 2021 gaat fase 3 in verkoop, met 72 eengezinswoningen. Interesse? Meld je aan via www.denieuwevogelbuurt.nl als belangstellende, dan blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Energieneutraal dankzij slimme installaties. Ook woningen met duurzaam houten casco 

Alle woningen in De Zangvogel zijn dankzij slimme installaties en oplossingen gasloos en energieneutraal. Denk aan triple glas, een warmtepomp, zonnepanelen, vloerverwarming en vloerkoeling. Een uitgekiend klimaatsysteem zorgt ervoor dat de temperatuur in huis altijd constant is. Je hebt dus niet alleen een zeer laag energieverbruik, maar ook volop wooncomfort. De ambitie van ontwikkelaar Dura Vermeer gaat nog verder: de ontwikkeling van een standaard circulair woningbouwconcept. In De Zangvogel fase 2 zijn de eerste stappen gezet met de bouw van 8 duurzame woningen met een houten casco. In fase 3 krijgt dit concept een vervolg met 12 woningen met een houten casco, een houten gevel en een groen dak. De woonoppervlaktes zullen variëren van 116 tot 134 vierkante meter.

Eengezinswoningen fase 3, inclusief luxe keuken en complete badkamer

De eengezinswoningen van fase 3 zullen worden aangeboden inclusief luxe keuken met Siemens inbouwapparatuur en sanitair en tegelwerk dat in de basis al hoogwaardig is. De badkamers zijn zeer compleet met zelfs een wastafelmeubel en een douchewand. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van materialen van gerenommeerde merken: Villeroy & Boch en Hans Grohe.

Stadscentrum en strand op fietsafstand

De Nieuwe Vogelbuurt ligt bijzonder gunstig. Je woont hier op 10 minuten fietsen van het stadscentrum van Vlaardingen. Het strand van Hoek van Holland is in 20 minuten met de fiets bereikbaar en hartje Rotterdam in 18 minuten. Wil je de stad uit, dan zit je zo op de A20. En dankzij de nieuwe metroverbinding is Vlaardingen ook met het openbaar vervoer heel goed bereikbaar.

zangvogel-nieuwbouw-vlaardingen

De impressies in dit nieuwsbericht zijn voorlopig. Je kunt hieraan geen rechten ontlenen. Er zullen nog nieuwe impressies volgen.

Meer nieuws