De Zangvogel: ruime en energieneutrale woningen voor gezinnen in Vlaardingen

Heerlijk ruim wonen in een kindvriendelijke wijk, met alle stedelijke voorzieningen op fietsafstand

28 februari 2020-

Wonen in een kindvriendelijke, veilige en groene wijk in Vlaardingen, met alle voorzieningen om de hoek. Het kan in De Nieuwe Vogelbuurt. Dit is bij uitstek een plek waar jonge gezinnen zich thuisvoelen: een kindvriendelijke, veilige en groene buurt waar alle voorzieningen in de buurt liggen. Ook voor doorstromers komen er mooie woningen: ruim, comfortabel, compleet en op de toekomst voorbereid. Dura Vermeer realiseert in deze wijk nieuwbouwproject De Zangvogel. De verkoop van de eerste fase is een succes, reden waarom fase 2 binnenkort in verkoop gaat. Je vindt hier ruime, comfortabele en energieneutrale eengezinswoningen met woonoppervlaktes van 126 tot 151 vierkante meter. Op de Woonbeurs Rotterdam + regio, op zaterdag 27 en zondag 28 juni in het WTC in Rotterdam, kom je er meer over te weten.

Energieneutraal en comfortabel

Alle woningen in De Zangvogel zijn door slimme installaties en oplossingen gasloos en energieneutraal. Denk aan triple glas, een warmtepomp, zonnepanelen en vloerverwarming en vloerkoeling. Behalve een zeer laag energieverbruik heb je volop wooncomfort. Ook heel prettig: de woningen worden opgeleverd met een complete keuken en een compleet afgewerkte badkamer (met tweede toilet). Badkamer en toiletten krijgen hoogwaardig sanitair van Villeroy & Boch en Hansgrohe en fraai tegelwerk.

De Zangvogel, fase 2: heerlijk ruim wonen

Fase 2 krijgt in totaal 35 eengezinwoningen in een nieuwe architectuurstijl. 27 woningen zijn rijwoningen met woonoppervlaktes van 126 tot 135 vierkante meter. 8 woningen zijn Parkwoningen, gelegen aan een groene speelplek ('De Kindervallei'). Deze woningen hebben een grotere beukmaat (6 meter) en woonoppervlaktes van 140 tot 151 vierkante meter. Heerlijk ruim wonen dus.

Gunstig gelegen, nabij A20 en stadscentrum Vlaardingen

De Nieuwe Vogelbuurt ligt bijzonder gunstig. Niet ver van de A20 en op 10 minuten fietsen van het stadscentrum van Vlaardingen. Het strand van Hoek van Holland ligt op 20 minuten fietsen en hartje Rotterdam op 18 minuten. En met de toekomstige metroverbinding is Vlaardingen straks nóg beter bereikbaar.

  • www.denieuwevogelbuurt.nl.
  • Stand: Dura Vermeer.
  • De Woonbeurs Rotterdam + regio vindt zaterdag 27 en zondag 28 juni plaats in het WTC in Rotterdam (Beursplein 37). De beurs is op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur geopend. De toegang is gratis.

Meer nieuws