De Zangvogel (Vlaardingen): vanaf 7 juli in verkoop met 35 eengezinswoningen

Heerlijk ruim wonen in een kindvriendelijke wijk, met alle stedelijke voorzieningen op fietsafstand

16 juni 2020-

Wonen in een kindvriendelijke, veilige en groene wijk in Vlaardingen met alle voorzieningen om de hoek. Het kan in De Nieuwe Vogelbuurt. Dit is bij uitstek een plek waar jonge gezinnen zich thuisvoelen. Ook voor doorstromers komen er ruime, comfortabele en complete woningen die op de toekomst zijn voorbereid. Dura Vermeer realiseert in deze wijk nieuwbouwproject De Zangvogel. De eerste fase van De Zangvogel is zéér succesvol in verkoop gegaan met 67 eengezinswoningen. Daarom gaat fase 2 versneld in verkoop: op 7 juli. Deze fase bestaat uit 35 ruime en duurzame eengezinswoningen met woonoppervlaktes van 126 tot 161 vierkante meter. Kijk op de projectsite voor meer informatie over hoe de verkoop in z'n werk gaat.

Energieneutraal en comfortabel wonen in Vlaardingen

Alle woningen in De Zangvogel zijn door slimme installaties en oplossingen gasloos en energieneutraal. Denk aan triple glas, een warmtepomp, zonnepanelen en vloerverwarming en vloerkoeling. Behalve een zeer laag energieverbruik heb je volop wooncomfort. Ook heel prettig: de woningen worden opgeleverd met een complete keuken en een compleet afgewerkte badkamer.

De Zangvogel, fase 2: ruime woningen vanaf 319.000 euro (v.o.n.)

Fase 2 bestaat dus uit 35 woningen: 27 Rijwoningen en 8 Parkwoningen. De architectuur wordt vernieuwend en opvallend. De 27 Rijwoningen krijgen woonoppervlaktes van 126 tot 135 vierkante meter. De 8 Parkwoningen, die aan de groene en waterrijke buitenspeelplek De Kindervallei komen, worden nog een stuk groter: van 140 tot 161 vierkante meter. De prijzen van de Rijwoningen beginnen bij 319.000 euro (v.o.n.). De Parkwoningen zijn beschikbaar vanaf 380.000 euro (v.o.n.).

Nabij stadscentrum Vlaardingen en A20, op fietsafstand van strand en centrum Rotterdam 

De Nieuwe Vogelbuurt ligt bijzonder gunstig. Niet ver van de A20 en op 10 minuten fietsen van het stadscentrum van Vlaardingen. Het strand van Hoek van Holland is in 20 minuten met de fiets bereikbaar en hartje Rotterdam in 18 minuten. En met de nieuwe metroverbinding is Vlaardingen nóg beter bereikbaar. 

Meer nieuws