downtown-appartementen-rotterdam
Archief

Dit najaar in verkoop: DOWNTOWN Apartments, in hartje Rotterdam

Volop keuze voor allerlei doelgroepen: van woon-werkunits tot maisonnettes en van lofts tot penthouses

10 september 2020-

Koopappartementen met duizenden vierkante meters terras en een bijna eindeloze inloopkast. Ontdek de mogelijkheden van DOWNTOWN Apartments, een nieuwe woontoren van circa 75 meter aan de Baan in hartje Rotterdam, nabij de bruisende Witte de Withstraat. DOWNTOWN Apartments biedt een grote diversiteit aan woningen, van woon-werkunits tot maisonnettes en van lofts tot penthouses. Woningen bovendien voor allerlei doelgroepen, met oppervlaktes tussen 40 en 190 vierkante meter. De riante balkons en daktuinen geven elke woning een uitnodigend karakter. Je staat in DOWNTOWN Apartments met beide benen in de dynamische binnenstad van Rotterdam, met tal van leuke winkels, cafés, restaurants en ... terrassen om de hoek. De start verkoop is in dit najaar gepland.

DOWNTOWN Apartments: wonen in Rotterdam, midden in het stadsleven

Als je in DOWNTOWN Apartments woont, spreekt het voor zich dat je contact hebt met je buren, de omgeving en de stad zelf. Jouw woning is een verlengde van de stad en andersom. Je staat midden in het stedelijke leven en vindt daar alles: van de nieuwste restaurants tot de fijnste boetiekjes.

Even aan de hectiek ontsnappen

Jouw woning in DOWNTOWN Apartments is tegelijkertijd perfect voor de nodige rust en ontspanning, zodat je even kunt ontsnappen aan de stadse hectiek. Met de zeer ruime buitenruimten, een prachtig panoramisch uitzicht en de ruimtelijkheid van de appartementen zelf, kom je tot rust in het hart van de stad. Neem plaats op de 2,5 meter diepe balkons, waarbij via een omloop de buitenruimte nog extra wordt verlengd. Nog meer buitenruimte: DOWNTOWN Apartments heeft een fraaie, gemeenschappelijke daktuin waar je als bewoner optimaal van kunt profiteren.

DOWNTOWN Apartments: start verkoop najaar 2020

Wordt de Meent jouw inloopkast? Of de Lijnbaan? Of kies je liever uit 52 verschillende keukens (uit tal van windstreken) in je buurt? DOWNTOWN Apartments gaat dit najaar in de verkoop. Ontdek hoe fantastisch je kunt wonen in DOWNTOWN Apartments en schrijf je nu alvast in via de projectsite. Dan krijg je vanzelf bericht wanneer het project in verkoop gaat.

downtown-appartementen-rotterdam

Downtown-apartments-nieuwbouw-centrum-rotterdam

Downtown-apartments-nieuwbouw-centrum-rotterdam

Downtown-apartments-nieuwbouw-centrum-rotterdam

Downtown-apartments-nieuwbouw-centrum-rotterdam

Downtown-apartments-nieuwbouw-centrum-rotterdam

Meer nieuws