Een mooi (voor)uitzicht: vind je nieuwe thuis ergens in Rotterdam

Woonexperts gemeente Rotterdam weten welke van de vele Rotterdamse wijken bij jou past

22 februari 2019-

Je bent op zoek naar een nieuw thuis in Rotterdam. Maar waar begin je met zoeken? Best een lastige vraag. Want niet alleen dat mooie huis speelt een rol bij je toekomstige woongeluk. Het is ook erg belangrijk dat de omgeving aansluit bij je wensen. Maar welke wijk past bij jou? En is daar wel voldoende aanbod? Op dit soort vragen krijg je antwoord op de Woonbeurs Rotterdam + regio, op zaterdag 16 en zondag 17 maart in het WTC in Rotterdam. Kom hiervoor naar de stand van de gemeente Rotterdam (bij de entree) en ga in gesprek met woonexperts.

Er is altijd wel een wijk die bij jouw wensen past

Dicht bij openbaar vervoer, veel groen in de omgeving, goede scholen in de buurt, nabij een winkelcentrum of op de fiets binnen 10 minuten bij dat leuke restaurant? Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeuren. En met de ruim 70 woonwijken die Rotterdam rijk is, is er altijd wel een wijk die bij je past. De woonexperts van de gemeente kénnen de stad. Zij weten dan ook welke wijk bij jouw wensen past. Daar kunnen heel goed mooie verrassingen tussen zitten!

Informatie over samenvoegen van woningen op Zuid

Is je blik gevallen op een van de karakteristieke wijken op de zuidelijke Maasoever? Laat je dan door de samenvoegcoach inspireren en informeren over de mogelijkheden van het uitbouwen of samenvoegen van (bestaande) woningen. Zo creëer je verrassend veel ruimte op unieke plekken in Rotterdam Zuid. Ook de samenvoegcoach is aanwezig in de stand van de gemeente en helpt je graag op weg. En wist je dat de gemeente Rotterdam sinds 1 januari een flinke subsidie beschikbaar stelt voor het vergroten of samenvoegen van woningen? Ook over die subsidie krijg je in de Rotterdam-stand meer informatie.

  • www.woneninrotterdam.nl (voor informatie over wijken en nieuwbouwaanbod in Rotterdam).
  • www.rotterdam.nl (voor informatie over de subsidie voor vergroten en samenvoegen van woningen).
  • Stand: Gemeente Rotterdam.
  • De Woonbeurs Rotterdam + regio vindt zaterdag 16 en zondag 17 maart plaats in het WTC in Rotterdam (Beursplein 37). De beurs is op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur geopend. De toegang is gratis.

Foto: Claire Droppert.

Meer nieuws