Energieneutraal wonen in Dordrecht

24 februari 2023-

Ruim wonen in een waterrijke, groene nieuwbouwwijk? In Dordts Buiten krijg je alle ruimte. Er komt een natuurinclusieve en klimaatadaptieve buurt vol water, bomen en natuur in het hart van Amstelwijck. De bouw van de eerste woningen start medio 2023! 

Wonen in Dordrecht

Dankzij de centrale ligging zijn steden als Den Haag, Breda of Rotterdam goed te bereiken. Dordts Buiten ligt op 9 kilometer van de Biesbosch en het is nog geen twintig minuten fietsen naar de winkels en terrasjes in het centrum van Dordrecht. Je woont hier midden in het volwassen groen met het stadshart binnen handbereik. Dordrecht is een levendige stad met veel historie, cultuur en een rijk uitgaansleven. De stad ligt centraal en is  ook goed bereikbaar met het OV en met de auto. In de nieuwe buurt komt een mobiliteitshub met 2 elektrische deelauto’s, 2 (e-)bakfietsen en 8 e-bikes waar je gebruik van kunt maken.

Voel je thuis in Dordts Buiten

Ruim, groen en ontspannen wonen aan de rand van Dordrecht. Autoluw en goed bereikbaar, stijlvol, gericht op natuur en helemaal energieneutraal. In Dordts Buiten woon je toekomstbestendig. Er komen verschillende types woningen voor diverse doelgroepen. Van rijwoning- en levensloopbestendig tot twee-onder-een-kap en vrije kavels. Plegt-Vos en Roosdom Tijhuis realiseren dit project. Alle woningen worden zeer compleet aangeboden.

Meer nieuws