Archief

Appartementen in Schiedam: rustig tussen het groen of dynamisch aan de havens

Nog diverse appartementen beschikbaar in nieuwbouwprojecten Park Harga en Let's Go West

12 juni 2020-

Comfortabele appartementen tussen het groen of met uitzicht op de dynamische haven. Je vindt ze in de projecten Park Harga en Let's Go West in Schiedam. Park Harga verrijst aan de Poldervaart, tussen water, groen en sportaccommodaties. Let's Go West komt aan de Wiltonhaven, waar het uitzicht dankzij de dynamiek van de omgeving nooit verveelt. Welk project je ook kiest, je woont altijd nabij alle stadse voorzieningen die Schiedam je te bieden heeft: winkels, horeca, cultuur, festivals, het groene achterland en - naast de deur - Rotterdam.

Park Harga: energieneutrale appartementen tussen water en groen

Park Harga wordt een energieneutrale en comfortabele wijk met Hof-, Flex- en Parkwoningen en appartementencomplexen met een fraai uitzicht over groen en water. Net als alle andere woningen in deze wijk zijn de nog beschikbare appartementen energieneutraal. Elk appartement krijgt een eigen bodemwarmtepomp en wordt standaard opgeleverd met vloerverwarming. Zo geniet je van zeer aangenaam wooncomfort. Voor de nog beschikbare appartementen en penthouses kun je contact opnemen met Anke Bodewes Makelaardij. Dat kan per mail of telefonisch: 010-2464444. Meer informatie over Park Harga is te vinden op de projectsite: www.parkharga.nl.

Let's Go West: appartementen in een dynamische havenomgeving

Let's Go West verrijst aan de Wiltonhaven, een dynamische omgeving waar het uitzicht nooit verveelt. Met een weids uitzicht over het water van de Nieuwe Maas, de skyline van Rotterdam aan de horizon en fraaie parken en eeuwenoude polders in de omgeving, voel je de wereld aan je voeten liggen. Het markante gebouw krijgt twee woontorens op een verhoogde plint. Let's Go West telt 149 appartementen (waarvan 30 koopappartementen). Op de begane grond is ruimte voor een vers/supermarkt, gezondheidsfaciliteiten en een brasserie/lunchroom met een zonnig terras voor lunches, diners, koffie of high tea. De nog beschikbare appartementen in Let's Go West liggen op de drie bovenste woonlagen van de twee torens. Heb je interesse? Neem dan contact op met Woonvisie: 010-2180280. De bouw start komend najaar. De oplevering is gepland in het voorjaar van 2022. Meer informatie is te vinden op de projectsite: www.letsgowest.nu.

Impressie boven: Let's Go West. Impressie onder: Park Harga.

Meer nieuws