Ooms-financieel-adviseurs-woonbeurs-rotterdam

Financieel ontzorgd worden? Ga in gesprek met Ooms Financieel Adviseurs

Financieel advies tijdens alle levensfasen; je leven verandert en je financiële vragen ook

9 januari 2018-

Het zoeken naar een ander huis is leuk en spannend. Maar je moet wel weten wat je financiële mogelijkheden zijn. Natuurlijk, een hypotheek met een lage rente willen we allemaal. Maar misschien zijn er ook andere dingen belangrijk, waar je nu niet aan denkt. De onafhankelijke experts van Ooms Financieel Adviseurs helpen je graag op weg. Zij vergelijken wat verschillende financiers te bieden hebben en kiezen, samen met jou, de optie die het beste bij je past. Op zaterdag 24 en zondag 25 maart kun je met hen in gesprek tijdens de Woonbeurs Rotterdam + regio, in het WTC in Rotterdam.

Ook voor andere financiële vragen, over bijvoorbeeld je verzekeringen

De gesprekken die je op de Woonbeurs met de financieel specialisten van Ooms Financieel Adviseurs aangaat, zijn oriënterend. Tijdens een vervolgafspraak ga je echt de diepte in. Dat hoeft overigens niet alleen over je hypotheek te gaan. Ook met vragen over je belastingaangifte en je verzekeringen kun je bij Ooms Financieel Adviseurs terecht.

Betrokken in alle levensfasen

Als je dat wilt, is Ooms Financieel Adviseurs ook op langere termijn jouw gesprekspartner als het om je financiën gaat. Want het leven verandert en dus heb je steeds andere financiële vragen. Een groter huis? Sparen voor de studiekosten van je kind? Iets extra's opzij leggen voor de oude dag? De deskundigen van Ooms Financieel Adviseurs lopen alle opties met je door en geven je een onafhankelijk advies op maat. 

  • www.oomsfinancieeladviseurs.com.
  • Stand: Ooms Financieel Adviseurs.
  • De Woonbeurs Rotterdam + regio vindt zaterdag 24 en zondag 25 maart plaats in het WTC in Rotterdam (Beursplein 37). De beurs is op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur geopend. De toegang is gratis.
Meer nieuws