Floqz: voor iedereen een passende woonruimte door anders te denken

Platform inspireert je als je een woning zoekt en brengt je op creatieve ideeën en oplossingen

2 februari 2020-

Met je meedenken en creatieve oplossingen vinden als je vragen of ideeën hebt over woonruimte. Out-of-the-box, maar wel realistisch. Dat is in het kort wat Floqz doet. Floqz inspireert en verbindt woningzoekenden, zowel offline als online. Het platform denkt mee, inspireert en verbindt: het brengt je in contact met andere woningzoekenden. Het doel van dit alles: voor iedereen een passende woonruimte.

Samen bouwen, woonruimte splitsen, kantoor verbouwen, tiny houses

Het Floqz-team staat voor je klaar om met jou verder te kijken dan bekende zoekplatforms als Funda en WoonnetRijnmond. Natuurlijk kennen ze bij Floqz dit soort gebruikelijke oplossingen en denken ze daarin graag met je mee. Maar de specialisten van Floqz zijn er ook - of misschien wel júist - voor de minder voor de hand liggende oplossingen. Heb je bijvoorbeeld al eens gedacht aan samen bouwen, een woonruimte splitsen, een kantoor verbouwen, je woning ruilen of een tiny house op een droomplek bij jou in de gemeente? Veel mensen denken niet aan dat soort oplossingen voor hun woonvraag. Bij Floqz zetten ze je, als je ervoor openstaat, wél op zo'n ander spoor. En ze helpen je ook op weg. Want zij weten bij al die originele alternatieven waar je allemaal aan moet denken en wat je kunt tegenkomen. De specialisten van Floqz laten je graag de mooiste ideeën zien. Ook vertellen ze je hoe je die ideeën kan realiseren, samen met hen. 

Zoeken en geïnspireerd worden, ook online

Ook online is Floqz actief. Op www.floqz.nl kun je bijvoorbeeld je zoekwens ('woonvraag') plaatsen of je laten inspireren door verhalen van mensen die bijzondere woonoplossingen gevonden hebben. Ook staat er woningaanbod op de site. 

Meer nieuws