FORUM huurappartementen Rotterdam binnenstad
Archief

FORUM: de nieuwe eyecatcher in het centrum van Rotterdam

Luxe huurappartementen vanaf 1.270 euro per maand. Oplevering in oktober

12 augustus 2020-

Het stadscentrum van Rotterdam heeft er een nieuw gezicht bij: FORUM. Deze eyecatcher is het resultaat van de transformatie van het voormalige hoofdkantoor van ABN-AMRO tot een chique woontoren. Het gebouw, aan de Lijnbaan, de Coolsingel en de Koopgoot, heeft luxe huurappartementen in allerlei varianten. Maar er komen ook bestaande en nieuwe winkels in FORUM, waaronder een vestiging van Jumbo. Ideaal: een supermarkt zo dichtbij! Minstens zo mooi is dat boekhandel Donner een van de hoofdbewoners blijft. Met twee verdiepingen is dit de grootste boekhandel van Nederland. Geniet jij in FORUM straks van een goed boek en een kop koffie on top of the city?

FORUM, Rotterdam: 103 luxe huurappartementen

In FORUM komen 103 luxe huurappartementen met 2 of 3 slaapkamers. Je vindt ze op de 3e tot en met de 13e verdieping van het imposante gebouw. De woonoppervlaktes variëren van 85 tot 120 vierkante meter. Elk appartement beschikt over een balkon of terras met een schitterend uitzicht over de levendige stad. Heb je een auto? Een parkeerplaats huur je eenvoudig in de parkeergarage boven de Albert Heijn (op 4 minuten lopen).

Oplevering in oktober. Nog appartementen beschikbaar!

Het is even stil geweest rondom FORUM, maar er is nu goed nieuws! De oplevering van de appartementen vindt plaats in oktober (2020). Dus zoek jij met spoed woonruimte in Rotterdam? Dan is FORUM misschien iets voor jou! Een groot deel van de appartementen is verhuurd, maar is er ook nog kans om in FORUM te wonen. Je huurt al een ruim driekamerappartement vanaf 1.270 euro per maand. 

  • Drie- en vierkamerappartementen.
  • Woonoppervlaktes van 85 tot 120 vierkante meter.
  • Huurprijzen van 1.270 tot 1.725 euro per maand.
  • Keuken met vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven en koel-vriescombinatie.
  • Badkamer met dubbele wastafel en ruime inloopdouche, soms ook een ligbad.
  • Appartementen met huurprijzen vanaf 1.625 euro worden opgeleverd met een hoogwaardige laminaatvloer.

Inschrijven via projectsite

De inschrijving verloopt via de projectsite: www.hureninforum.nl. Wil je eerst het gebouw bezoeken? Dat kan, uiteraard met inachtneming van de coronaregels van het RIVM. Neem contact op met de verhuurmakelaar voor een afspraak. Het is ook mogelijk om vanuit huis een virtuele tour door het gebouw te maken.

Huurappartementen centrum Rotterdam FORUM

Huurappartementen centrum Rotterdam FORUM

Meer nieuws