Lloyd-yard-nieuwbouw-rotterdam-maas

Elke dag genieten van het leven in Lloyd Yard, in Rotterdam

Gelijkvloerse appartementen, tweelaagse appartementen en townhouses. Binnenkort in verkoop

7 oktober 2020-

Zomaar een doordeweekse dag. Het is zeven uur in de ochtend en de dag begint met een vertrouwd en aangenaam ritueel: de gordijnen openschuiven en even genieten van je uitzicht. Voor de een is dat de ontwakende binnentuin waar het ochtendlicht het alom aanwezige groen laat stralen. Voor de ander is het de maritieme bedrijvigheid die op de Maas plaatsvindt. Je rekt je uit en weet, ik voel me hier heerlijk thuis in Lloyd Yard, op de Lloydpier in Rotterdam.

Hoe wil jij wonen op misschien wel het fijnste plekje van Rotterdam?

Lloyd Yard is boeiend. Leuk. Verleidelijk. En veelzijdig. Want niet iedereen heeft dezelfde woonwensen. Misschien wil jij het liefst compact wonen? Lekker alles gelijkvloers op een hogere verdieping? Vind je twee woonlagen op een lagere verdieping aantrekkelijker? Het is allemaal mogelijk. Of wil je liever een woonhuis met vier verdiepingen, zodat iedereen in het gezin zijn eigen plek heeft? Kan ook. Wat je ook zoekt, in Lloyd Yard vinden singles en families, tweeverdieners zonder kinderen en pensionado’s, maar ook starters en doorstromers een comfortabele plek om te wonen en te leven.

De drie woningtypen van Lloyd Yard

Gelijkvloerse appartementen
In Lloyd Yard vind je 37 gelijkvloerse appartementen die in oppervlakte uiteenlopen van 95 tot 157 vierkante meter. Ruime appartementen dus, waarin je met alle gemak van de wereld woont en leeft. De appartementen liggen op vrijwel alle woonlagen, van de eerste tot en met de negende verdieping. Op de zesde en negende verdieping vind je de grootste appartementen: de penthouses. Elk appartement heeft een prettige buitenruimte, en zijn eigen karakter en uitzicht. Het is aan jou om te bepalen wat het beste bij jouw leefstijl past.

Appartementen met twee verdiepingen
Leven met alle gemakken van een appartement en de huiselijkheid van een tweede woonlaag. Op de ene verdieping creëer je sfeer en levendigheid in de keuken en de woonkamer, op de andere is er de rust van een of meer slaapkamers. Dicht bij elkaar, maar toch van elkaar gescheiden. In Lloyd Yard bieden 34 woningen met verschillende soorten buitenruimtes die mogelijkheid. De woonoppervlaktes lopen uiteen van 98 tot 156 vierkante meter. Deze tweelaagse appartementen zijn verdeeld over alle verdiepingen van het gebouw. Ook van dit woningtype is er een penthouse: 156 vierkante meter groot, verdeeld over de achtste en negende verdieping.

Townhouses
Wie op een markante plek groot, modern en gezellig wil wonen, zal zijn hart verliezen aan de Lloyd Yard townhouses. In Lloyd Yard vind je er 12, allemaal met de entree op de begane grond en woonlagen op de eerste, tweede en derde verdieping. Vier volledige vloeren om te leven, werken, relaxen, slapen, op te groeien en te genieten van elkaar. De sfeervolle townhouses zijn grote huizen met ongeveer 170 vierkante meter woonoppervlak. De verdiepingshoogte loopt op tot ruim 5 meter. Alle townhouses hebben een flink dakterras. De woningen die grenzen aan de collectieve binnentuin beschikken bovendien over een stuk eigen tuin.

Binnenkort in verkoop! 

Dromen van een leven aan de Maas is leuk, maar echt wonen in Lloyd Yard is leuker. Het goede nieuws is dat de verkoop binnenkort start. Ontwikkelaar Kondor Wessels zorgt ervoor dat de projectsite in de aanloop naar de start verkoop alle informatie bevat die jij nodig hebt om je goed te kunnen oriënteren op het perfecte huis. En om de sfeer te proeven. Heb je vrienden, familie of kennissen voor wie Lloyd Yard ook interessant is? Laat ze een bezoek brengen aan www.lloydyard.nl om zich aan te melden voor de nieuwsbrief en niets te missen van alle ontwikkelingen.

LloydYard-nieuwbouw-wonen-rotterdam-maas

Lloyd-yard-nieuwbouw-wonen-rotterdam

LloydYard-nieuwbouw-wonen-rotterdam-maas

LloydYard-nieuwbouw-wonen-rotterdam-maas

LloydYard-nieuwbouw-wonen-rotterdam-maas

Meer nieuws