Archief

Goudse Laan: wonen omringd door groen, nabij het stadshart van Gouda

Wonen op een plek met voelbaar de levendigheid van het stadsleven en de rust en ruimte van de polder

10 augustus 2020-

Wonen omringd door natuur en toch dicht bij het historische en levendige stadshart van Gouda. Het kan in nieuwbouwproject Goudse Laan in woonbuurt Westergouwe. Dit fraaie project bestaat uit 9 complete Laanwoningen, met een rijke architectuur met oog voor detail. Je tuin ligt op het zuidwesten, met daarachter de GroenBlauwe Zone, een fraai recreatiegebied dat je als verlengstuk van je tuin kunt zien. De GroenBlauwe Zone is een fijne plek om heerlijk te wandelen, te fietsen en te sporten. De woningen krijgen woonoppervlaktes van 133 tot maar liefst 205 vierkante meter. De ruime hoekwoning met bouwnummer 62 krijgt zelfs 4 verdiepingen. Het is de verwachting dat het project in het vierde kwartaal van dit jaar (2020) in verkoop gaat. De prijzen beginnen bij 389.500 euro (v.o.n.). De pre-sale is inmiddels gestart.

Compleet opgeleverd, energieneutraal, tuinen op zuidwesten

De Laanwoningen worden compleet opgeleverd, inclusief keuken, badkamer en toilet en - heel comfortabel - met vloerverwarming- en vloerkoeling. Dankzij onder meer zonnepanelen en een bodemwarmtepomp zijn ze bovendien energieneutraal. De belangrijkste kenmerken nog even op een rijtje:

  • Compleet opgeleverd, inclusief keuken, badkamer en toilet
  • Volop wooncomfort, dankzij vloerverwarming en vloerkoeling
  • Energieneutraal, dankzij zonnepanelen en bodemwarmtepomp
  • Tuinen op het zuidwesten
  • Prijzen vanaf 389.500 euro (v.o.n.)

Voorzieningen om de hoek

Goudse Laan is een project in Westergouwe, een woonbuurt die zich in sneltreinvaaart ontwikkelt tot een gebied waarin alles voorhanden is. Westergouwe heeft en krijgt tal van eigen voorzieningen, waarvan de eerste er al zijn. Denk aan een kindcentrum (De Ontdekkingsreizigers) met een kinderdagverblijf en een basisschool, een dierenkliniek en een gezondheidscentrum. Daarnaast heeft supermarktketen Albert Heijn zijn eerste circulaire supermarkt geopend in Westergouwe.

Stadscentrum Gouda dichtbij, ook niet ver van Rotterdam

Of je nu in Rotterdam, Utrecht of Den Haag moet zijn, dankzij de gunstige ligging en de goede verbindingen met het openbaar vervoer ben je binnen 20 minuten in het centrum van Rotterdam of Den Haag, en in 35 minuten in hartje Utrecht. Vanuit Goudse Laan is het bovendien slechts 10 minuten fietsen naar de gezellige en historische stadskern van Gouda.

Interesse? Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws

Heb je belangstelling voor een woning in Goudse Laan? Meld je aan via de projectsite, dan blijf je op de hoogte. Het is de verwachting dat het project in het vierde kwartaal van dit jaar (2020) in verkoop gaat. De pre-sale is inmiddels gestart.

Goudse Laan: energieneutrale eengezinswoningen in Gouda

Meer nieuws