Gratis-op-foto-met-wereldstad-als-decor-woonbeurs-rotterdam

Gratis op de foto met een wereldse stad al achtergrond

Woonmall Alexandrium is thuis in werelds wonen. Bezoek de stand op de Woonbeurs

9 januari 2018-

Natuurlijk, Rotterdam is een wereldse stad. En het is werelds om er te wonen. Maar er zijn plekken op aarde die nog een stukje wereldser zijn. Of in ieder geval: bij meer mensen bekend. Zoals bijvoorbeeld Parijs (de Eiffeltoren), Milaan (de Dom), Beijing (de Verboden Stad) en New York (Times Square). Woonmall Alexandrium geeft je op de Woonbeurs Rotterdam + regio even het gevoel op zo’n wereldse plek te zijn. Neem plaats op de wereldbank voor een greenscreen en laat een foto van jezelf maken met zo’n wereldse stad op de achtergrond. Het is nog gratis ook.

Maak kans op een wooncheque van 100 euro

Zo'n foto met een wereldse achtergrond is niet alleen leuk om te hebben. Het is ook leuk om je vrienden en volgers op sociale media er even mee op het verkeerde been te zetten. Over sociale media gesproken. Volg je de Facebook-fanpage van Woonmall Alexandrium al? Like de pagina dan even. Dan maak je kans op een interieurcheque van 100 euro, te besteden in de woonwinkels van Woonmall Alexandrium.

Woonmall Alexandrium: thuis in werelds wonen

Woonmall Alexandrium is met 55 woonwinkels de bekendste Woonmall van Nederland. Je kunt er alles vinden op het gebied van wonen, zitten, slapen, koken, baden, verlichting, vloeren, wanden en accessoires. Bezoek de stand van Woonmall Alexandrium en neem plaats op de wereldbank. Een toepasselijke actie, want Woonmall Alexandrium is thuis in werelds wonen.

  • www.woonmallalexandrium.nl.
  • Stand: Woonmall Alexandrium.
  • De Woonbeurs Rotterdam + regio vindt zaterdag 24 en zondag 25 maart plaats in het WTC in Rotterdam (Beursplein 37). De beurs is op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur geopend. De toegang is gratis.
Meer nieuws