harmonie-eengezinswoningen-herenhuizen-appartementen-capelle-rotterdam
Archief

Harmonie: ruim en rustig wonen nabij centrum Capelle aan den IJssel

Eerste fase nu in pre-sale, met eengezinswoningen, waterwoningen en appartementen

11 september 2020-

Ruime woningen in allerlei varianten en met een fraaie architectuur, nabij de voorzieningen van het centrum van Capelle aan den IJssel. Ontdek nieuwbouwproject Harmonie, een wijk met 144 woningen variërend van eengezinswoningen en waterwoningen tot appartementen. Je woont hier niet alleen nabij de winkels en het theater van het Capelse centrum, maar ook in de buurt van een zwembad, een sportpark, een golfbaan en diverse natuurgebieden. Bovendien ben je met de metro in 10 minuten in de binnenstad van Rotterdam. De eerste fase is op dit moment in pre-sale. De verkoop start naar verwachting begin oktober. Kijk op www.thuisinharmonie.nl voor het actueel beschikbare aanbod. 

Harmonie: echt 'jouw' huis in Capelle aan den IJssel, nabij Rotterdam

Harmonie krijgt woningen in 11 verschillende typen. Of je nu een stadswoning, een eengezinswoning, een waterwoning, een benedenwoning, een bovenwoning of een appartement koopt, je hebt altijd een tuin of terras en dankzij de grote raampartijen veel daglicht. Dankzij de variatie in woningtypen en de mogelijkheden voor het realiseren van individuele woonwensen, kun je hier echt 'jouw' huis kopen. Een huis dus met ruimte voor eigenheid. Hierdoor krijgt Harmonie behalve een mooie mix van woningen en architectuur, ook een mooie mix van bewoners. Dat is belangrijk, want bewoners maken een wijk. 'Harmonie' is niet voor niets de naam van deze nieuwe Capelse woonbuurt. Het wordt een plek waar je je buren kent, en tegelijkertijd voldoende privacy hebt. Waar je niet niet op een woestenij van blik uitkijkt, omdat de auto's grotendeels onder een groen dak geparkeerd staan. En waar je op 10 metrominuten van 'de stad' woont, maar het nog leuker vindt om lekker weer thuis te zijn. 


Bekijk de video-impressie van nieuwbouwproject Harmonie:

Fase 1 Harmonie nu in pre-sale

De woningen in fase 1 zijn nu in pre-sale. Er zijn nog woningen beschikbaar. De prijzen variëren van ongeveer 353.000 tot circa 665.000 euro (v.o.n.). Dit is inclusief parkeerplaats. Ga naar www.thuisinharmonie.nl om het actuele aanbod te bekijken. Let op: er is een aparte woningzoeker voor appartementen en woningen! Je kunt ook informeren bij Ooms Makelaars Capelle (010-4501177). De woningen gaan naar verwachting begin oktober in verkoop. Wil je daarover bericht krijgen? En wil je sowieso op de hoogte blijven? Meld je dan aan als belangstellende via dit formulier. Dan ontvang je vanzelf de nieuwsbrief vanuit het project.

Meer nieuws